İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy'de üyelerine iftar verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ  Şubesi  Ayyıldız Grup Hazır Beton sponsorluğunda ,Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'daki  oda üyesi İnşaat Mühendislerine önceki akşam iftar verdi. Pro

Çerkezköy 22.05.2019 18:14:00 0
İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy

Önceki akşam Tokoçin Restaurant’ta gerçekleştirilen iftara İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube yönetimi, Şube Başkanı Adem Bakır, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Bezirgan, Aykut Akdağ, Hasan Düvenci, İrfan Cumalı, Erdinç Kalkan ve Cevad Mayda ile üyeler katıldı.

 

“MESLEĞİMİZ DEĞERLİ BİR MESLEK”

 

Programda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı Adem Bakır “ Güzel bir iftar akşamında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Katılımınız için teşekkür ediyoruz. Bu akşam  iftar programımıza sponsor olan Ayyıldız Grup’a ve Yönetim Kurulu başkanı Ali Ayyıldız beye çok teşekkür ediyoruz. Sizlerle bu güne kadar pek iletişim kuramadık ve bir araya gelemedik. Bir yıl önce yönetime geldik. Yönetime geldiğimizde ilk kaynaşma yemeğini Tekirdağ’da vermiştik ve  buda ikincisi oluyor. Bu akşam Çerkezköy,Kapaklı ve Saray ilçelerimizdeki oda üyelerimizle bir araya gelerek hem İftar yapalım hem de bir birimizi daha yakın tanıyarak kaynaşalım dedik. Sizlere yönetim olarak yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verelim ve sizlerinde daha farklı alanlarda çalışma önerilerinizi alalım istedik” dedi.

 

 

Bundan sonra daha farklı organizasyon ve etkinliklerle bir araya geleceklerini kaydeden Bakır” Bizler meslektaşlarımızı yeni konular hakkında da yazışarak bilgilendiriyoruz ve bilgilendirmeye de devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki bizlerin yapacağı çalışmalarda sizlerinde fikirlerine yer vermek ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirmektir. Bizlerin yaptığı çalışmalarımızda meslektaşlarımızın özel sektörde, kamuda ve diğer alanlarda nerelerde  ve nasıl çalıştıklarını ve çalışma koşullarını belirledik. Gerçekten güzel bir çalışma oldu ve siz değerli meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü içinde gerekli yerlere ilgili yazılar yazdık.  Meslek ile ilgili odamız ile ilgili ne varsa açık açık bunları ilettik. Bizler mesleğimizin değerini eski meslek taşlarımızdan öğreniyoruz. Gerçekten mesleğimiz değerli bir meslek.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10