Minibüsçüler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsler Kooperatifi bu yıl geleneksel iftarını önceki akşam  Cumhuriyet Mahallesi  Tepe Emlak Konutlarındaki?

Çerkezköy 23.05.2019 15:04:00 0
Minibüsçüler iftarda bir araya geldi

İftara görevli minibüsçülerin dışında tüm minibüs sahipleri ve şoförleri ile  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kızılpınar, Veliköy, Kapaklı,Karaağaç minibüsçüler Kooperatif yöneticileri de katıldı. Başkan Müslüm Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri iftara gelen  kooperatif üyelerini ve davetlileri kapıda karşıladılar.

 

 

HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”

 

 İftarda konuşan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri  Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz, “Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İftarımıza katıldığınız için sizlere şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi kutsal bir ay olan Ramazan ayında kardeşlik ve sevgi bağlarının tavan yaptığı bir ay olması bakımından da önemli bir aydır. Bizler ilçemizde şehir içi yolcu taşımacılığı ile kutsal bir görev yapıyoruz. İlçe halkımıza iyi hizmet verebilmek için de her zaman özen gösteriyoruz ve bu nedenle de hizmette kusur etmemeye özen gösteriyoruz. Halk arasında mavi minibüsler olarak adlandırılan bizler ilçemizde bir nevi kamu hizmeti veriyoruz. Dolayısıyla her arkadaşımız yaptığı işin emniyetini ve sorumluluğunu tam olarak yerine getirmek için çaba harcadığını görüyoruz. Bizler hatlarımız ne olursa olsun bu çatı altında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bizler ilçemizde yaptığımız hizmet nedeniyle bölgemizde örnek gösterilen tek kooperatif olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz. Bu nedenle işimizi ve görevimizi aksatmadan bu güne kadar olduğu gibi her daim en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz” dedi

TEŞEKKÜR ETTİ

Karagöz’ün ardından konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As”  Bu akşam güzel bir iftar programında ilçemiz genelindeki toplu taşımacılık yapan kooperatif başkan ve yönetimlerinin de burada katılım sağlamış olduğunu görmek beni de çok mutlu etti. İlçemiz genelinde toplu taşımacılık hizmeti veren siz değerli kooperatif mensuplarımızın her zaman bir birleri ile dayanışma ve kaynaşma içinde olunuz. Bizler şoför esnafı olarak kendi içimizde çalışma barışı ve vatandaşlarımızın memnuniyetini öne çıkarmak için çalışmalar yapmalıyız. S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifimizin her yıl olduğu gibi bu yılki geleneksel iftar programına da katılan kooperatif başkanlarınıza ve yönetimlerine katılımların dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri bu gece bir araya getiren ve çalışma barışı adına güzel bir beraberlik örneği sergileyen S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatif Başkanı Müslün Karagöz ve yönetimine çok teşekkür ediyorum”dedi.

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10