Unutulmaz gece yaşattılar

Kapaklı Eski Belediye meydanındaki Ramazan sokağında önceki akşam kültür ve sanat şöleni düzenlendi. Kapaklı Belediyle Başkanı Mustafa Çetin'in de katıldığı kültür ve sanat gecesinde k

Kapaklı 26.05.2019 15:31:00 0
Unutulmaz gece yaşattılar

Cuma akşamı 23.30’da başlayan programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

 

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma gerçekleştirdi. Çetin “ Manevi duyguların yaşandığı bu dönemde, Ramazan ayında Ramazan’ın duygularını, güzelliğini ve farkındalığını yaşadığımız bu mekanda kardeşliği, dostluğu, paylaşmayı 20 gündür sergilemeye çalışıyoruz. Eksikliklerimiz varsa, ilk yaptığımız etkinlik olması dolayısıyla kusurlarımızın af görmesini rica ediyorum. Gelecek yıllarda inşallah çok daha güzel programları sizlerle birlikte ortaya koyacağız. Bu akşam sahnede görev alacak, bizleri mest edecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım çok daha güzel günlerde, daha mutlu bir Kapaklı’da birlikte olmayı, birlikte kardeşçe yaşamayı, tüm kültürlerimizle bir arada olmayı sağlamak için yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

 

KORO BÜYÜLEDİ

 

Kapaklı’yı daha iyi yerlere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Çetin” 81 vilayetten vatandaşımızın yaşadığı Kapaklı’da kaynaşarak, bütün farklılıklarımızı,  bütün renklerimizi kucaklayarak, siyasi düşüncelerimizi, farklılıklarımızı zenginlik kabul ederek Kapaklı’yı daha iyi, daha güzel yerlere getirmek için hep beraber çalışacağız. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi. Başkan Çetin’in konuşmasının ardından Kapaklı Kent Konseyi Türk Halk Müziği korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Korunun ardından halk oyunları ekipleri, Tekirdağ, Trabzon, Trakya, Kırklareli, Güneydoğu, Adıyaman, Artvin yöresi halk oyunları gösterileri ile programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Halk oyunları gösterisinin ardından protokol üyeleri tarafından emeği geçenlere plaket takdiminde bulunuldu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10