Gönül sofrası Değirmenaltı mahallesinde kuruldu

 Süleymanpaşa Belediyesi, Gönül Sofraları adı altında her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda sona yaklaşılırken Değirmenaltı Mahallesi'nde kurulan gönül Sofra

Süleymanpaşa 27.05.2019 16:26:00 0
Gönül sofrası Değirmenaltı mahallesinde kuruldu

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından finanse edilen ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından hiçbir bedel çıkmayan gecede Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Güneş, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel vatandaşlara seslendi.

 

“50 BİNİN ÜZERİNE ÇIKIYORUZ”

 

Gecede Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne teşekkür eden Başkan Cüneyt Yüksel; “Değirmenaltı’nda Mahallemizde orucumuzu hep birlikte açmamızı sağlayan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanım Ali Rıza Eti ve yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu akşam üç binin üzerinde hemşerimiz ile bize iftar açmayı nasip ettiği, bizi bu sofralarda buluşturduğu için Yüce Yaradan’a şükürler olsun. Bu ramazan ayında yaklaşık 50 bin hemşehrimiz ile iftar açmayı planlamıştık. Allah’a hamdolsun 50 binin çok üzerine çıkıyoruz. Ben sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlara ulaşmanızı, nice bayramlara ulaşmanızı cenabı haktan yad ediyorum” diye konuştu.

 

 “ÇOK GÜZEL BİR FESTİVAL OLACAK”

 

Bayram sonrası gerçekleşecek Kiraz Festivali ile ilgili konuşan Yüksel, herkesi Kiraz Festivali’ne katılmaya davet etti. Yüksel; “6 Haziran itibari ile Kiraz Festivalimiz başlayacak. Hatta 5 Haziran’da yerel sanatçılar konserimiz ile festivale ısınacağız. Ben Kiraz festivalimize tüm Değirmenaltı Mahallesindeki hemşehrilerimizi ve öğrenci kardeşlerimi davet ediyorum. Çok güzel bir festival olacak. Birbirinden güzel sanatçılar olacak. Bu güzelliği hep birlikte yaşayalım” dedi. Değirmenaltı Mahallesi Gönül Sofrası programı ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı ile sona erdi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10