Yozgatlılardan geniş katılımlı iftar

Çerkezköy  Yozgatlılar  Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Amfi Tiyatro yanındaki dernek binası önünde önceki akşam iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 300 kişinin katıldÄ?

Çerkezköy 27.05.2019 16:34:00 0
 Yozgatlılardan geniş katılımlı iftar

Çerkezköy   Yozgatlılar  Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin   düzenlediği geleneksel iftar programında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram,  MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Federasyon Başkan Yardımcısı Osman Karadavut, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci,Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Turgut Fiş, Kuzey Kafkas Dermeği Başkanı Emrullah Ataçay, Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Esat Deniz, Çorlu, Kapaklı ,Lüleburgaz ve Tekirdağ’dan gelen çok sayıda davetli katıldı

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur yaptığı açılamada “ Düzenlemiş olduğumuz  iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerimize teşekkür ediyorum.  Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve samimiyettir. Birbirimize saygı  ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlamalıyız.Unutmayalım ki birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece  her geçen  gün daha da güçleneceğiz. Katılımınız için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10