Kodlama ve Robotik atölye açıldı

Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu Kodlama ve Robotik atölyesine kavuştu. Dün açılışı gerçekleştirilen atölyenin açılışında konuşan Okul Müdürü Hakan Asma atölyenin kurulmasında eme?

Çerkezköy 27.05.2019 16:46:00 0
Kodlama ve Robotik atölye açıldı

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programa Çerkezköy Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Yusuf Hayri,Yılmaz Oğur,Mehmet Fatih Kocabaş,Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

50 ÖĞRENCİMİZ YARARLANDI

 

Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma Kodlama ve Robotik atölyenin kurulduğu günden bu güne kadar 50 öğrenciye eğitim verdiğini kaydederek”  Bakanlığımızı  güçlü yarınları hedefleyen 2023 Eğitim vizyonu ışığında  öğrencilerimizin düşünsel ,duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyen SBtem kodlama ve robotik atölyesinin ikinci dönemin başında öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine açtık. Üç aylık süre zarfında m50 öğrencimize kulüp bünyesinde eğitim verdik ve bu zaman zarfında öğrencilerimizin alanda ilgisinin yoğun olduğunu gözlemledik. Bakanlığımızın ve İl Mill Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan’ın üzerinde durduğu Stem Kodlama ve Robotik atölyesini okulumuza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” eddi.

 

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Asma “ Atölyemizin açılmasında büyük emekleri olan çok değerli büyüğüme bu projeyi sunduğumda hemen hazırlıklarını yap elimden ne geliyorsa yardımcı olurum diyen ,yeterki bu milletin çocuğu kaliteli eğitim görsün diyen Tarık Akman’a , okulumuzun eski öğrencilerinden Tekirdağ Barosu Başkan Vekili Avukat Egemen Gürcün’e,Eczacı Tahsin Çipli’ye, İsa Güler’e, Okul Aile Birliği Başkanımız İlknur Sancaktar’a, Trakya Okul Kıyafetleri  İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz ve dernek yönetimine  çok teşekkür  ediyorum. Vizyonlarıyla eğitimi destekleyen ve eğitimcinin yanında olduğunu gösteren  ilçe kaymakamımız  Sayın Atilla Selami Abban’a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Harun Öz’e de teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

AÇILIŞI YAPILDI

 

Asma’nın konuşmasının ardından Kodlama ve Robotik Atölyesine katkı sağlayanlara plaket verildi. Plaket takdiminin ardından atölyenin açılışı gerçekleştirdi. Protokol üyeleriyle birlikte atölyeyi gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öğretmen ve öğrencilerden atölye hakkında bilgiler aldı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10