Başkan Albayrak Sağlamtaş'lılar ile sahurda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sahur Programları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Kadir Albay

Tekirdağ 29.05.2019 16:18:00 0
Başkan Albayrak Sağlamtaş

Sahur Programında Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Ersoy ve Sağlamtaşlı vatandaşlar da yer aldı.

 

SORUNLARI DA DİNLEDİ

 

Sahur programında konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarla birlikte yaşamaktan dolayı son derece mutluyum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak geride bıraktığımız dönemde Malkara’da birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Çalışmalarımız yeni dönemimizde de devam edecek. Ben, başta Sağlamtaş Mahalle Muhtarımız Ramazan Ersoy olmak üzere, Sağlamtaş kadınlarına ve tüm Sağlamtaş halkına bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederim. Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve güzellik getirmesi temennisi ile sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” diye konuştu. Programda Başkan Albayrak vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10