Bony ailesi iftarda bir araya geldi

Yıllardır Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını önceki gün gerçekleştirildi. B

Çerkezköy 29.05.2019 16:37:00 0
Bony ailesi iftarda bir araya geldi

Bony Çorap tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Başkanvekil Ercüment Ali Gülkaya, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve siyasetçi Akın Yılmaz, yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemeğin ev sahipliğini Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya yaparken, fabrika bahçesinde verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. İftarın ardından konuşma yapan Hasan Gülkaya tüm çalışanlarının mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gülkaya “ Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte sürekli üreten ve ülkeye katma değer sağlayan bir işletmenin sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Bu işletmemiz gerek ihracat gerekse iç piyasadaki başarılarında büyük emek sarf eden başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm emekçi kardeşime özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BAYRAMINI KUTLADI

 

Gülkaya yeni dönemde de yatırımların devam edeceğini ve insanlara iş kapısı açacağını ifade ederek Tüm çalışanlarımızın ve ülkemizin Ramazan bayramını kutlar, Ramazan bayramının ülkemize milletimize sağlık, sıhhat, barış huzur ve kardeşlik getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi. Gülkaya, bütün işçilerine emekler ve gösterdikleri özveri için ayrı ayrı teşekkür ederek, nice iftarlarda buluşmayı temenni etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10