Minik yazarlardan Akay'a ziyaret

Öğrencilerine yazdırdığı hikayeleri "Minik Yüreklerin Sihirli Kalemleri" adlı altında kitap haline getiren Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu 2/G Sınıfı Öğretmeni Sevcan Kanmaz YÄ

Çerkezköy 29.05.2019 16:45:00 0
Minik yazarlardan Akay

KİTAP HEDİYE ETTİ

 

Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu 2/G Sınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca yazdıkları hikayeleri ve çizdikleri resimleri “Minik Yüreklerin Sihirli Kalemleri” adlı kitapta toplayan Sevcan Kanmaz  Yılmaz, Okul Müdürü Önder Ayaz ve öğrencileri Yılmaz Yavuz, Emre Geriş ve Sena Gülle ile birlikt Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Amacının öğrencilerine hayatları boyunca unutamayacakları bir anı bırakmak olduğunu kaydeden Sevcan K. Yılmaz, öğrencileri ile birlikte Başkanımız Akay’a “Minik Yüreklerin Sihirli Kalemleri” adlı kitaplarını hediye etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Öğrencilerine her hafta bir konu belirleyerek anahtar kelimeler verdiğini ve bu kelimelerden birer konu belirleyerek hikayeler yazmalarını istediğini ifade eden Yılmaz “ Farklı farklı hikayeler yazdılar. Bu süreç yaklaşık 7 ay sürdü. Ayrıca çocuklarımdan yazdıkları hikayeler için resim çizmelerini de istedim. Daha sonra bunları bir kitapta topladım. Kitabın adını da Minik Yüreklerin Sihirli Kalemleri” koyduk” dedi. Ziyaretten ötürü öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Akay “ Minik Yüreklerin Sihirli Kalemleri” adlı kitabın ortaya çıkmasında emeği geçen tüm Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu 2/G Sınıfı öğrencilerini ve sınıf öğretmenleri Sevcan K. Yılmaz’ı tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10