El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı

Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılan 'Makine ve El Nakışları' kursunda kursiyerlerin yaptıkları el emeği göz nuru eserler KÄ?

Çerkezköy 29.05.2019 16:48:00 0
El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı

Dün saat 14.00’de Kızılpınar Kültür Merkezinde düzenlenen sergi açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Nihat Malkoç, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

13 BİN 629 KURSİYER KATILMIŞTIR

 

Programın açılmış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman “  2018-2019 Eğitim öğretim yılı ‘Makine Nakışları ve El Nakışları’ yıl sonu sergimize hoş geldiniz. 2018-2019 eğitim yılında 578 kurs açarken, kurslarımıza 13 bin 629 kursiyerimiz katılmıştır. Halk eğitim merkezleri yaşam boyu öğrenmeye imkan sağlayan kurumlardır. Bulundukları çevre imkanları ölçüsünde kişilerin ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi ve beceri edinmelerine olanak sağlar” dedi.

 

 

24 KURSİYER YER ALDI

 

Akman “ Kızılpınar Kültür merkezinde açtığımız, kurs öğretmenliğini Atiye Tunçbilek’in yaptığı elde türk işlemeleri kursuna 24 kursiyerimiz katılmıştır. Kursların açılmasını destekleyen Çerkezköy Kaymakam Atilla Selami Abban’ı, bize bu yeri imkan sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, kurslarımızın başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlayan kurs öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman her yerde herkes için eğitim diyorum” dedi. 

 

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

 

Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yıl boyunca ortaya koydukları el emeği göz nuru birbirinden güzel eserleri dikkatle inceleyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve davetliler  kurs öğretmeni Atiye Tunçbilek ve kursiyerleri tek tek tebrik etti. Kurs hocası Atiye Tunçbilek ve kursiyerler günün anısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e hediye takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10