As bayram öncesi sürücüleri uyardı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Ramazan Bayramı tatili öncesi, karayollarında yaşanacak  olan trafik yoğunluğuna karşı, sürücülerin her zamankinden çok daha f

Çerkezköy 30.05.2019 17:20:00 0
As bayram öncesi sürücüleri uyardı

UYARIDA BULUNDU

 

 Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Ramazan Bayramı tatili öncesi, karayollarında yaşanacak olan trafik yoğunluğuna karşı sürücülerin her zamankinden çok daha fazla dikkatli araç kullanmaları ve uyarıları dikkate almaları konusunda uyardı. As “Her Bayram tatili günlerinde şehirlerarası ve  kent içlerinde trafik yoğunluğu büyük oranda artmaktadır. Bu nedenle kazalarda çok sık meydana gelmekte ve birçok insanımız hayatını kaybetmektedir. Tüm sürücü kardeşlerime sesleniyorum, her hangi bir kötü olay yaşanmaması için çok dikkatli olun kesinliklede aceleci olmayın ve yol durumuna göre de mutlaka  kurallara uyun. Bayramlar, hüzünleri, acıları, matemleri değil, her zaman mutluluk ve sevinçleri paylaştığımız günlerdir. Bayramda trafik kazaları yüzünden yasa bürünüp, matemleri yaşamayalım, sevinçleri yaşamalıyız. Bu nedenle  tüm sürücülerimiz lütfen kurallara harfiyen uysun ve aşırı sürat yaparak kesinlikle trafik canavarı olmayın. Ne canınız yansın ne de başka canlar yansın ”dedi.

 

GEREKLİ BAKIMLARI YAPIN

 

As,bayram tatilinde uzun yola çıkacaklarında araçlarına gerekli bakımlarını  yaptırmaları gerektiğini de belirterek, “Uzun yola çıkacaksanız yola çıkmadan önce aracınızın bakımını mutlaka  ve mutlaka yaptırın ve yolculuk sırasında hem kendiniz hem de yanınızdakilerin emniyet kemeri takılı olsun. Emniyet kemersiz ne şehir içimde ne de şehirler arasında araç kullanmayın. Yanınızdakilere de emniyet kemerini taktırın  Emniyet kemeri can ve mal güvenliği için hayati derecede önemlidir. Trafik kurallarına uyalım,uymayanları uyaralım. Tüm sürücülerimize kazasız sağlıklı mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10