Albayrak personeli ile bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde buluştu. Personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Kadir Albayrak "Tatil dönüşü, d

Tekirdağ 2.06.2019 10:49:00 0
Albayrak personeli ile bayramlaştı

Süleymanpaşa ilçesindeki Karaevli Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve personeli katıldı.

 

"SEVDİKLERİNİZLE GEÇİRECEĞİNİZ MUTLU BİR BAYRAM DİLERİM"

 

Bayramlaşma etkinliğinde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ikinci hizmet dönemimizdeyiz. İlk hizmet dönemimizde birçok başarılı projeyi hayata geçirerek, Tekirdağ'ı Türkiye'nin en önemli büyükşehirlerinden biri haline getirdik. Bu başarıda sizin payınız büyük. Zaman çok hızlı geçiyor. Bizler de zamana ayak uydurmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Tatil dönüşü, daha da büyük bir azim ve tempo ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben, hepinize aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu bir bayram diliyorum” diye konuştu. Başkan Kadir Albayrak, konuşmasının ardından TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları, başkan danışmanı, daire başkanları ve personelle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10