Minikler Kalesi Anaokulu'ndan renkli yıl sonu gösterisi

2018-2019 eğitim öğretim yılının sonlarına gelirken tüm okullarda olduğu gibi Fatih Mahallesi Lalezar Sokak No: 42'de eğitim veren Minikler Kalesi anaokulu öğrencileri de yıl sonu gösterilerini sundu. Progr

Çerkezköy 2.06.2019 10:01:00 0
Minikler Kalesi Anaokulu

Önceki gün Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

“BİZLER SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Minikler Kalesi Anaokulu Müdürü Ajda Akdağ , çocukların her birini çok sevdiğini, çocuklara öz güvenini artırmak için ve ‘ Bende varım’ demeleri için böyle bir etkinliği yaptıklarını kaydetti. Akdağ”  Tertemiz yürekleri ve zihinleri ile gelir konarlar yüreklerimize. Önce sevdik birbirimizi sonra çok çok alıştık birbirimize. Her geçen gün katlanarak, büyüyerek bağlandık birbirimize. Bugün burada çocuklarımız yıl boyunca öğrendikleri etkinliklerden size bir gösteri sunacaklar Görsel show niteliğinde olan yıl sonu gösterisi çocukların kendilerine olan öz güveni ve bende varım dediklerinin bir kanıtıdır. Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceklerimizi onlara emanet etmek bizlere gurur vermektedir. Velilerimizin bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı  siz değerli velilerimize  çok teşekkür ediyoruz. Sevgili çocuklarımız sizler aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz .  Ulu önder Atatürk’ü  örnek almalısınız ve yaşamanıza,  düşüncelerinden,  ilkelerinden ve öğünlerinden kendinize çok şey katmalısınız. Atatürk diyor ki beni görmek yüzümü görmek değil, benim fikirlerimi, duygularımı anlıyorsanız ve beni seviyorsanız bu kafidir.  Bizler sizleri çok seviyoruz”dedi.

 

 

AYAKTA ALKIŞLADILAR

 

Akdağ’ın konuşmasının ardından minik öğrenciler koro halinde ‘Atatürk’ şarkısını öğretmenleri eşliğinde hep birlikte söylediler.Folklor gösterisi ile velilerine unutulmaz bir gün yaşatan öğrenciler şiirlerde okudular. Birbirinden farklı gösterilerle etkinliğe renk katan minikleri velileri ayakta alkışladı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10