Tekirdağ protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı

Tekirdağ protokol Valilik tarafından düzenlenen ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un da yer aldığı programda bayramlaştı.

Tekirdağ 6.06.2019 16:59:00 0
Tekirdağ protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Sahil Mutlukent Çay Bahçesi’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncaagül, Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 1 saat süren ve uzun kuyrukların olduğu bayramlaşma sonrası protokol üyeleri Sahil Mutlukent Çay Bahçesi’nde soluklanırken Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Tüm Türkiye’nin bayramını kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, bizlerin daha huzurlu yaşaması için görev yapan güvenlik güçlerine dikkat çekerken; “Biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken bizim sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu fedakarlıklar sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz. O bakımdan duamız Cenab-ı Hak'tan sınır boylarında, sınır içinde sınır ötesinde milletimizin emniyeti güvenliği için koşturan güvenlik güçlerimize yardım etsin, muzaffer eylesin. Tabii ki bu operasyonlar sırasında geçtiğimiz son bir kaç gün içerisinde şehit olan güvenlik güçlerine mensup kardeşlerimiz, vatandaşlarımız var. Cenab-ı Hak'tan onlara rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize de en kısa zamanda şifalar niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10