Kapaklı Recep Güven Parkı'nda bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen protokol halk bayramlaşma programı, bayramın birinci günü Recep Güven Parkı'nda gerçekleştirildi. Recep Güven Parkındaki bayramlaşmanın ardından pr

Kapaklı 6.06.2019 17:21:00 0
Kapaklı Recep Güven Parkı

Bayramlaşma törenine Kapaklı Kaymakamı Sayın Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, daire amirleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Recep Güven Parkında düzenlenen bayramlaşma programında birlik ve beraberlik duygusu ön plana çıkarken, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy bayramların önemine değindi. Ünlüsoy”

 

Milli birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönlümüzde yer ettiği, maneviyatımızın yoğunlaştığı, rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazanı daha geride bırakarak, huzur içinde bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran bir armağandır. Ramazan ayı ise, sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesiledir. Millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayram’ının ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, bayramınızı en içten duygularımla kutlarım” dedi.

 

 

“40’IN ÜZERİNDE SORUNU VAR”

 

Tebrik programında konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’nın 40 üzerinde sorunu olduğunu ve birlik içerisinde olunursa bu sorunların aşılabileceğini dile getirdi. Çetin “Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere 31 Mart yerel seçimlerinin akabinde hem biz hem de meclis üyelerimiz ile yeni bir yönetimle göreve geldik. Bizde yaklaşık 60 gündür Kapaklı’mız ile ilgili meseleleri tartışıyoruz ve veri topluyoruz. Bayram münasebetiyle Kapaklı’da bir ilki hayata geçirelim istiyorum. Bayramın hemen akabinde bütün siyasi partileri ziyaret etmek istiyorum. Sonra da muhtarlarımız ve STK’larımız ziyaret ederek, Kapaklı’da bir ortak akıl platformunu hayata geçirelim istiyorum. 25 yıldır siyasetin içerisinde olan bir kardeşiniz olarak, Kapaklı’nın ana sorunlarını tespit etmek için bir çalışma yürüttük ve 40’ın üzerinde problem tespit ettik. Bu sorunları herkesle paylaşmak istiyorum. Böylelikle bu sorunların çözümü için hep birlikte hareket edelim istiyorum. Sizlere sevdiklerinizle, aileniz ile birlikte huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu. Recep Güven Parkındaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri, Kapaklı Devlet Hastanesine, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek personel ile bayramlaştı.

 

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10