Çerkezköy 1. gün bayramlaştı

Çerkezköy protokolü her dini bayramda olduğu gibi bu yıl da bayramlaşma törenini  Çerkezköy Belediyesi önünde bayramın 1. günü  gerçekleştirdi.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram kutla

Çerkezköy 6.06.2019 17:34:00 0
Çerkezköy 1. gün bayramlaştı

Çerkezköy protokolü her dini bayramda olduğu gibi bu yıl da bayramlaşma törenini  Belediye önünde bayramın 1. günü  gerçekleştirdi.  Saat 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy İlçe protokolü tam kadro katıldı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Esengül Güven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Metin Demirbağ, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Ehlibeyt Dergahı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

AKAY BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITTI

 

Tek tek bayramlaşan protokol daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocuklara bayram harçlığı geleneğini devam ettiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay vatandaşlarla bayramlaşması sonunda  bayram haçlığı için sıraya giren 6 ile 15 yaş arasındaki çocuklara bayram harçlığı verdi. Çocuklara 10’ar TL bayram harçlığı dağıtan Başkan Vahap Akay zaman zaman zor anlar yaşadı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay çocukları sevindirmenin en büyük mutluluk olduğunu ve çocukları hiçbir bayram unutmadıklarını kaydetti.

 

Haber/ Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10