Başkan Çetin onları unutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Ramazan Bayramı ziyaretlerini üç gün boyunca ilçe genelinde sürdürdü. Mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Çetin, Kapaklı Mika-Der Ço

Kapaklı 7.06.2019 17:57:00 0
Başkan Çetin onları unutmadı

 Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 3 günlük ramazan bayramı süresince tüm mahalleri gezerek vatandaşların tek tek bayramını kutladı.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

İlçe genelinde ziyaretler gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, mahalleleri de ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet edip bayramlarını kutladı. Kapaklı Mika-Der Çocuk Destek Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Başkan Mustafa Çetin,çocukların bayramını kutladı.Çocuklar tarafından ilgi ve sevgi ile karşılanan Çetin onların talep ve isteklerini dinledi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ziyaretinde mutlu bir gelecek için yarınlarımızın teminatı olan çocukların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

 

YAŞLILARI DA UNUTMADI


Kapaklı Devlet Hastanesine geçen Çetin, burada yatmakta olan hastaları da ziyaret ederek Ramazan bayramını kutladı ve acil şifalar diledi. Hastaları ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini belirten Mustafa Çetin “Sıhhat, insanın en büyük hazinesidir. Hastalık da sağlık da bizler için. Allah şifasız dert vermesin. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan büyüklerimizin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi biz hemşehrilerimizin yanındayız. Bayramda da bir nebze moral olabildiysek büyüklerimize ne mutlu bizlere" dedi. Çetin daha sonra sağlık personellerin de bayramını kutlayarak, çalışmalarında kolaylık diledi.

 

Haber/Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10