Bayram tatilinde trafiğe sıkı denetim

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayanlar, dönüş yolunda trafikte yoğunluğa neden olurken, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri bayram boyunca denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürdü. Çerkezköy Kaym

Çerkezköy 9.06.2019 19:41:00 0
Bayram tatilinde trafiğe sıkı denetim

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince asayiş ve genel güvenliğe ilişkin ek tedbirler alırken, Ramazan bayramı süresince genel güvenlik ve asayiş kontrolü ile Çerkezköy’ün ve misafirlerinin huzur ve güven içersinde bir bayram geçirmeleri sağlandı.

 

UYGULAMALAR DOKUZ GÜN SÜRDÜ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında 9 gün boyunca Çerkezköy-Çorlu yolunda, ilçe merkezinde, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde sıkı bir trafik uygulaması gerçekleştirdi. 9 gün boyunca belli aralıklarla gerçekleştirilen uygulamalarda ekiplerce durdurulan araç sürücülerinin belgeleri kontrol edildi. Polis ekipleri, sürücüleri özellikle emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyardı. Trafik polisleri, durdurdukları araçlardaki çocuklara "Sürücü Seyahat Karnesi" vererek ebeveynlerinin yaptıkları kural ihlallerini bu karneye işaretlemeleri istedi.

 

 

ABBAN UYGUMALARI BİZZAT TAKİP ETTİ

 

İlçe merkezinin bir çok bölgesinde bayram boyunca devam eden uygulamalara her gün katılan  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun da eşlik etti. Uygulamalarda sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve bayram süresince dikkatli olmaları konusunda uyaran Kaymakam Abban “İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Trafik Hizmetleri Başkanlığına bağlı daire başkanlıklarımızın koordinesinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlarımızın kazasız belasız, sıfır ölüm prensibi, hedefi ile bayram tatillerini geçirip sevdiklerine kazasız belasız gidip gelmeleriyle alakalı planlamalar yaparak tüm tedbirleri aldık. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de emniyet müdürlüğümüz ve jandarma komutanlığımızın trafik görevlileriyle 31 Mayıs-9 Haziran tarihlerinde sıkı bir denetim gerçekleştirdik. Bende 9 günlük bayram tatili boyunca her gün uygulama yapan ekiplerimizi bizzat yerinde takip ettim” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10