Öğrencilerin yılsonu sergisi beğeni topladı

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu öğrencileri bir yıl boyunca yaptıkları yağlı boya ve resim çalışmalarını okul bahçesinde açtıkları sergi ile görücüye çıkardı. Serginin açıl

Çerkezköy 11.06.2019 19:14:00 0
Öğrencilerin yılsonu sergisi beğeni topladı

Dün saat 12:00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okulun yapımında katkıları bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Arif Zenginal” Bugün sergimizde bizleri yalnız bırakmayan Çer7kezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Sergimizde öğrencilerimizin yıl boyunca Resim öğretmeni Adnan Özcan nezaretinde yaptıkları çalışmalar yer alıyor” dedi.

 

ÇALIŞMALARI TEK TEK İNCELEDİLER

 

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve beraberindekiler sergiyi gezerek tek tek eserleri incelediler. Abban, sergide yer alan resim ve çalışmalar hakkında da öğrencilerden tek tek bilgi aldı. Sergide öğrencilerin yıl boyunca yaptığı 48 yağlı boya çalışması, 60’a yakın da resim çalışmasının yer aldığını kaydeden Resim öğretmeni Adnan Özcan “ Sergide geri dönüşüm malzemelerinden yapılan çalışmalar da yer alıyor. Okul olarak buna çok önem veriyoruz. Hiçbir kağıt parçası zayi edilmiyor. Öğrencilerimiz, atık fotokopi kağıtlarından da pek çok çalışma yaptılar” diye konuştu. Serginin gezilmesinin ardından hayırsever Mustafa Seçkin tarafından protokol üyelerine, öğretmenlere, öğrencilere ve davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10