Çerkezköy'ün yıldızları ödüllendirildi

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın himayesinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında, ilçede uluslararası, ulusal yarıÅ?

Çerkezköy 13.06.2019 18:03:00 0
Çerkezköy

Dün saat 11.00’de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü Yusuf Hayri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Körk, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve basın mensupları katıldı.

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ  

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş gerçekleştirdi. Gümüş “ Cuma günü karne alacak 38 bin 196 öğrencimize iyi tatiller dilerken, çocuklarımızın velilerine Milli Eğitim Bakanlığımızın diliyle ‘elinde karnesiyle size doğru koşmakta olan çocuk siz olsaydınız kendisini nasıl karşılardınız’ çocuklarınızı da öyle karşılayın.Cumartesi ve Pazar günleri YKS sınavına girecek 8 bin 260 öğrencimize başarılar diliyorum” dedi.

 

 

“320 DERSLİK İLAVESİ YAPILDI”

 

İki yıl önce bu kürsüden Çerkezköy yıldızları konuşması yaparken ekrana Çerkezköy ve Kızılpınar mahalle haritalarını yansıtmış, o haritalarda eğitim yatırımlarının planlamasını sadece konum olarak göstermiştik. Konuşmamın sonunda da ‘Artan nüfus, güç nedeniyle yılda üç okul ilave etmek şartıyla bütün bunlardan sonra Çerkezköy için hayal bile edilemeyen kader görülün ikili eğitimden tekli eğitime geçmiş olacaktır’ dedim. Sayın Kaymakamımızın bu konudaki ‘ müdahale etmezsek üçlü eğitime gidiliyordu’ tepsi vardı. Bugün o hayalin neredeyse tamamen gerçek olduğu bir anı yaşıyoruz. O günden bugüne ilçemizde üç ek bina olmak üzere 14 okul açıldı. Toplamda 320 derslik ilavesi yapıldı. Yüzde 76 olan ikili eğitim oranı ilkokullarda yüzde 25, ortaokullarda yüzde 14’e düştü. Önümüzde açılış aşamasında olan ve Eylül ayında öğrencileri ile buluşacak sekiz okulla birlikte kullanılabilir 176 derslik ilavesiyle ilçemiz inşallah normal eğitime tamamen geçmiş olacaktır. İki yıl önce bu programda yatırımlarımızı anlatmış, bu kadar yatırıma rağmen Mevlana İlk ortaokulumuzun tekli eğitime geçemediğini söylemiştik. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler sözü vererek 32 derslikli ortaokul müjdesini vermişti. O müjde o hayal gerçek oluyor. O okulda Temmuz ayı itibariyle bize teslim ediliyor. Bu arada Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisemiz yeniden proje okulu statüsü alarak sınavla öğrenci alan kurumlar arasına girdi. Enesler Anadolu İmam Hatip Lisemiz Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan okullar statüsüne alındı” dedi.

 

O SINIFLARDA OKUYAN YAVRULARIMIZIN GÖNÜLLERİNİ DE DONATTIK

 

 Gümüş “ Bunun dışında bir okul ve bir spor salonu inşaatı devam etmekte Kızılpınar mahallemizde 24 derslikli bir okulun ve ambardere kampus alanında 200 öğrencilik pansiyonun yer teslimleri yapılmıştır. Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu çalışmada ilçede ekip liderimiz Kaymakamımız Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan’dır. Ben huzurlarınızda Kaymakamımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu anlamda sadece okul inşa etmiyoruz, bir ilçenin, gençliğimizin çocuklarımızın geleceğini, geleceğimizi inşa ediyoruz. 18 Ocak 2017 tarihinde ilçemizde kurum ve kuruluşlarla protokol imzalayarak ‘Sırada biz varız’ sloganı ile ‘Bir sınıf donat adını yaşat’ adıyla bir proje başlattık. Projemizi Kaymakamımız olmak üzere hayırseverlerimiz çok sahiplendiler ve bugüne kadar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 261. Proje kapsamında hayırseverlerimiz tarafından 168 sınıf, 3 Z kütüphane, 5 stem kodlama atölyesi, 2 müzik sınıfı, 3 laboratuvar ve bir özel eğitim sınıfı olmak üzere toplamda 443 sınıf donatılmıştır. Proje özgünlüğü, insan, eğitim ve sonuç odaklı yapısıyla sekiz farklı bakanlık yetkisinden oluşan jüri tarafından İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Projem Türkiye’ yarışmasında ödüle layık görülmüş ve Türkiye’de ilk üçe girmiştir. Biz bu işi yaparken, sadece sınıfları donatmadık, o sınıflarda okuyan yavrularımızın gönüllerini de donattık. Projemiz halen devam etmektedir ve bu projeye desteğini hiç esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“25 BİN PLASTİĞİ GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRDIK”

 

‘Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır’ ortaokul ve lise düzeyinde kitap okuma yarışmasını bu yıl üçüncü kez düzenlediklerini ifade eden Gümüş “ Okuma toplum olmayı unuttuğumuz bir zamanda daha çok öğrencimize okuma alışkanlığı kazandırmak için gayrettik ettik. Eşit puan alan öğrencilerimizi elemedik. Aynı hediyeyi tedarik ettik. Şimdiden öğrencilerimizi, ailelerini ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Güvenli Okul projesi hem içişleri hem de Milli Eğitim Bakanlımızın önemsediği bir projedir. Biz de Kaymakamımız önderliğinde Emniyet ve Jandarma koordinesinde projeyi tamamen alanda uyguladık. Dört okulumuzda KGYS entegre kamera güvenlik sistemi, beş okulumuzda polis, 23 okulumuzda İŞKUR vasıtasıyla özel güvenlik görevlisi mevcuttur. Okullarımızda toplam 208 yardımcı hizmetli bulunmaktadır. Plastikten bez dik sloganı ile başlattığımız ‘Plastiği getir bez torbayı götür’ projemizde 2023 eğitim vizyonunda ifadesi bulan kendi tasarım beceri atölyelerimizde ürettiğimiz bez torba ile plastiğin değişimi sayesinde doğadan yaklaşık 25 bin plastik atığı geri dönüşüme kazandırdık. Çocuklarımıza çevre doğa bilinci verdik. Proje yine bir sınıf donat projesi gibi Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy’ün enleri ödül töreninde en çevreci proje, projeye verdiği destekten ötürü Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Uygulama merkezimiz en çevreci okul seçildi” dedi.

 

“GELECEĞE BAKIYORUZ”

 

Gümüş “ İlk defa TÜBİTAK 4007 Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz tarafından 43 atölye çalışması ile yapıldı. TÜBİTAK tarafından desteklenen 50 kurumdan biri iki meslek lisesinden biri oldu. Dört okulumuzda 4006, revize edilen TÜBİTAK 4006 projelerinden sonra TÜBİTAK tarafından ilimizde onaylanan on okuldan altısı ilçemizden olmuştur. AB ERASMUS hibe desteklerinde dört okulumuz 198 bin euro destek alarak öğretmen öğrencilerimizle birlikte beş farklı ülkede mesleki deneyimlerini artırdılar. Ama asıl işimiz eğitim öğretim, ortak paydamız çocuklarımız, sınıflarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz fiziki kapasite sorununu aştıktan sonra eğitimin mutfağı olan sınıflarımız, çocuklarımızın yürekleri, şahsiyeti, şahsiyet bina eder. 2023 Eğitim vizyonunda ifadesini bulan, vizyonumuzun ana aktörü olan öğretmenlerimiz anne şefkati gibi doğal öğrenme ekosistemini koruyarak, şefkatle insan yetiştirme anlayışıyla, kendi rehberlik ve ustalığında, bilgi beceriden önce çocuğa bir fidana su verircesine sevgi ve şefkatini gösteren, insan odaklı eğitim anlayışını ahlak terakkisi ile taçlandıran, insanı model alan, insana öykünen, insana bir bütün olarak eğilen, çocuğun içindeki cevheri mücevher yapan, yeniçağ becerisiyle onu donatan, beşerlikten insanlaşmaya doğru bir inşa eylemiyle, hepimiz olma bilinci ile, aklı selim, kalbi selim ve zevki selim bireyler yetiştirme hedefiyle geleceğe bakıyoruz. Tasarım beceri atölyelerini çok önemsiyoruz. 2019 yılında 10 STEM kodlama atölyesi hedefimizin 7’si gerçekleşti. 5 beceri atölyesi özel eğitim okulumuz da kuruldu. Bu konuda hayırsever desteğini çok önemsiyoruz” dedi.

 

KAYMAKAM ABBAN’A AKAY’DAN ÖZEL TEŞEKKÜR

 

Gümüş’ün ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Dört dakikalık gösterilen video içinde çok ciddi emekler var. Üç yıl önce yine bu salonda öğrenci kardeşlerimizin güçlükle eğitim gördüğü öğretmenlerimizin aynı şekilde aynı güçlükleri yaşadığı bir Çerkezköy’de geçmişin faturasını bugünkü nesillerin yaşamak zorunda kaldığı ilgisiz olanların bu dönem içerisinde bu seviyelere geldiği durumu yaşayan Çerkezköy’de bir değişimin başlangıcı oldu. Çerkezköy’e yeni bir Kaymakam göreve başladı ve bu yeni Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürünün göreve başlamasıyla da Çerkezköy’de 50-55’leri bulan sınıf mevcutlarını görmezden gelen bu nüfusluğunu görerek, bilerek bu noktadaki sıkıntılara göz yuman yönetimlerde net bir bakış açısıyla Çerkezköy’ün geleceği bu olmamalı,  bunun çaresini bularak el birliğiyle üstesinden gelebiliriz bakış açısıyla göreve başlayan ve bugünleri büyük emek sarf eden Sayın Kaymakamımız Atilla Selami Abban’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“TEKLİ EĞİTİM İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

 

Bu emeğin 167 bin nüfuslu Çerkezköy’ün çocuklarına yapıldığını kaydeden Akay “ Geleceğimizin teminatı olan kardeşlerimize olan bu sorumluluk duygusuyla ve bir ekip çalışmasıyla katkı sağlamamaya çalışıldı.  Çerkezköy’de okuyan kardeşlerimizin geleceğine ,fiziki şartlarına imkan sağlanabilir diyen üçlü eğitim gerçeğini yaşayan Çerkezköy’ün  2019’un Haziran ayından gelmiş olduğu noktada tekli eğitime geçmek fiziki şartları iyileştirmiş ve bir çok okulun temeli atılmış ekip çalışması yapılarak önü açılmış bir emekle bugünlere kadar gelmiştir. Büyük sarf eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a, Sayın İl Milli Eğitim Müdürüme, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e, hayırseverlerimize, bir ekip çalışmasıyla topyekün mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrası Çerkezköy’de yaşayan kardeşlerimizin, eğitmen arkadaşlarımızın ,velilerimizin bu noktaya kavuşmuş Çerkezköy’de şimdi o fiziki şartlar içerisinde eğitimin öğretimin daha mutlu bireyler yetiştirmek, memleket sevgisiyle, insan sevgisiyle bu çocuk ve bu gençlerimizi geleceğe yetiştirmek gibi bir sorumluluğu daha güzel bir ortamlarda yapacaklarına inanıyorum. Ben bir kere daha bunları sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BÜYÜK GAYRET EDİYORUZ”

 

Akay’ın konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da bir konuşma yaptı. Ulusan “İçerisinde bulunduğumuz zamanlar bizler için de adeta bir hasat mevsimi. Okullarımızda birbirinden güzel etkinliklerin sergilendiği ilçelerimizde birbirinden güzel gösterilerin sergilendiği, ödül törenleri müsamerelerin gerçekleştirildiği çok güzel bir dönemdir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Belediye Başkanımız ifade etti geçirdiğimiz süreçte Çerkezköy eğitim anlamında yoğun bir ihtiyacı karşılamış oldu. Eğitim altyapımızı iyileştirmek hedefimiz. Öğrencilerimizi de geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim için olmazla olmaz. Bu anlamda bizler öğrencilerimizin başarısını sadece akademik başarı olarak görmüyoruz. Öğrencilerimizin hayata başarılı bireyler olarak hazırlanmaları için akademik başarıları ile bütünleşip birlikte sosyal kültürel sportif etkinliklerle birleştirerek aklı selim, zevki selim, kalbi selim iyi birer insan, mutlu birer insan olarak geleceğe yetişmek olmazsa olmazımız. Bunu içinde yıl içerisinde bilimsel sosyal sportif etkinliklerimizle öğrencilerimizin başarılarını desteklemek için gayret ediyoruz” dedi.

 

“BAKANLIKTAN 500 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI GELDİ”

 

Cuma günü karne heyecanın yaşanacağını kaydeden Ulusan “ Öğrencilerimiz için mutlu sağlıklı, huzurlu tatil dönemi diliyorum.  Sayın Bakanımızın ifade ettiği gibi ‘Karnemizi alıyormuşçasına öğrencilerimizi karşılayacağımız, onları anlayacağımız bir gün temennisinde bulunuyorum velilerimiz için.’ Öğretmen arkadaşlarımız için de seminer döneminin ardından güzel, huzurlu istirahat diliyorum. 2019 – 2020 yılında da her zamankinden daha enerjik ve yüksek verimle çalışacağımız eğitim öğretime de başlarız diye temenni ediyorum. Öğrencilerimizi mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirme hususunda sosyal, kültürel, bilimsel etkinlikleri sadece Milli Eğitim olarak değil, aynı zamanda yönetim anlayışı içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarımızla sivil toplum kuruluşlarımızla, belediyemizle birlikte bir bütün içerisinde değerlendiriyoruz. Eğitimi bir dava, geleceğimizin teminatı olarak gören Sayın Kaymakamımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İlimiz genelinde Bakanlığımızın ilimize 500 milyonluk bir eğitim altyapısı yatırımı ile beraber yanında da hayırsever desteği ile bunları gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan Çerkezköy OSB yönetim kurulu başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Birazdan ödüllerini alacak öğrencilerimiz arasında da kaybeden yok, hepsi aslında kazanmışlardır. Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceği inancıyla görev alan öğretmen arkadaşlarımıza ve katılan öğrencilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

SÖZDİNLER’DEN OKUL SÖZÜ

 

Eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Eyüp Sözdinler’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Bugün Çerkezköy’ün Yıldızları ödül töreninde buluştuk. Bugün burada uluslararası ve ulusal arenada dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Buradaki amacımız öğrencilerimizi motive edebilmek ve onları daha iyi yönlendirebilmektir. Hepimizin çok iyi bildiği gibi çağımızın en büyük sorunlarından biri çocuklarımızı uyuşturucu bağımlılığından uzaklaştırmaktır. Bu hedefimizde de bizlere yardımcı olan velilerimize, öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Uyuşturucu ile ilgili mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Eğitimde kalitemizi de gün geçtikçe daha iyi hale getirmek amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Öğretmenlerimizin de kalitemizi arttırmak için gerekli çabasını görmek istiyorum. Çerkezköy’ün Yıldızları programına 3’üncü kez katılıyorum ve bu güzel törende Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanımızın okul vaadini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Okulu bizzat kendisinin yapacağını da bilmenizi istiyorum. Ayrıca gerekli koşulların iyileştirilmesi adına büyük bir ekip çalışması yapılıyor. Hayırseverlerimiz ve Sivil Toplum Örgütlerimiz büyük bir çalışma gösteriyor. Ben buradan ilçemizde eğitime katkıda bulunan değerli milletvekillerimize, il milli eğitim müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

ÖDÜLLERİNİ KAYMAKAM ABBAN VERDİ

 

Uluslar arası Multi Tekvando Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Özel Uğur Okulları öğrencisi Sudenaz Kaya, Okullar arası Yıldız Erkekler 53 kilo Türkiye Şampiyonu ve Uluslar arası Multi Tekvando Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Alperen Ayaz’a, Antalya’da düzenlenen Open Muythai Cup 2018 turnuvasında minikler kategorisinde Avrupa şampiyonu olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Tuğra Şahin’e, Uluslar arası Türkiye Open Avrupa Kupası Kickboks  turnuvasında Avrupa üçüncüsü olan Özel Uğur Okulları öğrencisi Aleyna Sude Akdağ’a, 12-13 Ocak Yunanistan’da düzenlenen uluslar arası yüzme şampiyonasında üçüncü olan Özel Doğa Koleji öğrencisi Ömer Mete Çiftçi’ye ödülleri  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından verildi.

 

GİTAR KONÇERTOSU BEĞENİ İLE DİNLENDİ

 

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Aydın Can Suçiftçi’nin muhteşem gitar konçertosunun ardından ödül törenine devam edildi.  Engelsiz eğitim konulu kısa film yarışmasında Türkiye birincisi olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Derya Kele’e, 11-17 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Bayanlar Türkiye Boks şampiyonasında 50 kilogramda Türkiye birincisi olan Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Özdemir’e, Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlediği karikatür yarışmasında ‘Bağımlılıkla Mücadele’ konulu karikatürüyle birinci olan Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Şencan’a, Teknofest Roket yarışmasına katılıp yüksek irtifa kategorisinde tek başarılı atışı gerçekleştiren ve bu alanda Türkiye’de tek lise olan Pakize Narin Anadolu Lisesi gökbörü roket takımı öğrencileri Leyla Karaşin, Seferi Özgenç, Erkan Öztürk’e ödülleri ise İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından takdim edildi.

 

 

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

 

 Milli Eğitim Bakanlığı ve Yarına Umut ol derneği iş birliği ile düzenlenen 1.yarının umutları resim yarışmasında Türkiye birincisi olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Rumeysa Nur Konuk’a, Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Yağız Efe Deniz’e, Düzce’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi tekwando şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Beyza Duman’a, Minik Bayanlar Tekwando şampiyonasında 30 kilogramda Türkiye ikincisi olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Zeynep Hasret Yılmaz’a, Türkiye Minikler Tekvando şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Muhammet Buğra Akbabaöz’e, Konya Selçuklu Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen ‘Değerlerini Anlıyorum’ konulu Türkiye geneli afiş ve slogan yarışmasında ilk üçe giren Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Eftal Nehir Bilgin’e,  Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ‘ Bilim Işığında Geleceğe Genç Bakış’ Fen Liseleri 3’üncü Ulusal öğrenci kategorisinde projeleriyle mansiyon ödülü alan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri Ömer Bedirhan ve Hüseyin Bakican Aksoy’a,Minikler Türkiye şampiyonasında 36 kilogram Türkiye üçüncüsü olan Nurullah Narin Ortaokul öğrencisi Beyzanur Pehlivan’a, Aşçılar derneğinin 13-14 Nisan tarihlerinde düzenlediği İstanbul Culinary Cup 2019 uluslar arası yemek yarışmasında derece elde eden Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi derece elde eden öğrencilere, UNESCO SEMEP gününde sürdürebilir kalkınma için yenilebilir enerji kaynakları ve küresel enerji verimliliği artırma, temiz ve güvenilir enerji konulu yapılan çalışmalarda aktif yer alarak iyi kodlama çalışması ödülünü alan Özel Gülerçin Kolejine ödülleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi. 13 Nisan’da yapılan Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır kitap okuma yarışmasında ortaokullarda birinci olan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Gül Berra Sever’e, ikinci Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Arif Onur Aslan’a, üçüncü Tepe Ortaokulu öğrencisi Zeynep Özer’e, dördüncü olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Feyza Çalışkan’a, beşinci olan Nurullah Narin Ortaokrulu öğrencisi Gülce Küçük’e, altıncı olan Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Yazıcı’ya, liseler düzeyinde birinci olan Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Gözüaçık’a, ikinci Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Tezgel’e, üçüncü HFZL Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sude Satar’a, dördüncü olan HFZL Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Melek Matara’ya, beşinci olan Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Sevgi Durmuş’a, altıncı olan ÇTSO Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Demir’e ise ödülleri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından protokol üyeleri dereceye giren öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte toplu bir fotoğraf çektirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10