As: Hizmet kalitemizi artıracağız

Çerkezköy ve Kapaklı İlçelerimizde Öğrenci Servis Taşımacılığı yapan kooperatiflerinin yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek 2019-2020 eÄ?

Çerkezköy 18.06.2019 18:36:00 0
As: Hizmet kalitemizi artıracağız

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında dün saat 10.00-12.00 saatleri arasında Oda Başkanı Mustafa As Başkanlığında öğrenci servisleri kooperatif yönetimleri 2019-2020 yılı yeni eğitim öğretim yılı çalışma planlaması toplantısı yaptı.

 

 HİZMET KALİTESİNİN ARTTIRILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Toplantıda Öğrenci Servis Taşımacılığı yapan kooperatif üyeleriyle bir araya gelen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As”  Oda Başkanlığımızda her yıl olduğu gibi bu yılda okulların tatile girmesi ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının çalışma programının planlanması çalışmalarını yaptık. Öğrenci servisleri kooperatiflerimizin her yıl ilçemiz genelinde daha kaliteli  ve müşteri memnuniyeti bakımından  daha iyi hizmet vermeleri bakımında yaptığımız bu toplantımızda yıl içinde aksayan sorunları masaya yatıralım istedik. Hizmet kalitesini yükseltmek ve aksayan yönlerin yaşanmaması için neler yapılması gerektiğini masaya yatırarak çözümü konusunda çalışmalar yapılması için karar aldık. Çok olumlu ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

“65 YAŞ ÜZERİNE SINIRLANMA GETİRİLMELİ”

 

As, toplantıda şehir içi toplu yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin yaşadığı sıkıntıları da dile getirdi. As, bu sıkıntıların çözümlenmesini istediklerini ve özellikle 65 yaş üstü ücretsiz taşımaya da sınır getirilmesi gerektiğini kaydetti. Türkiye genelinde esnafın yaşadığı en büyük sıkıntılardan bir tanesinin 65 yaş üstü yolcu taşımacılığının olduğunu kaydeden As” Zaten zor durumda olan esnafımızın bu tür yolcu taşımacılığı belini bükmektedir. En azından  ihtiyaç  dışı seyahat yapan kişilerin toplu taşına hizmetlerinden  yararlanmaları için bir sınır getirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine verdiğimiz dilekçe dikkate alınıp bir an önce sorunumuz çözüme kavuşturuluyor umudundayız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10