Belediye'den Çorlu Emniyetine araç desteği

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kullanımına tahsis edilen 11 hizmet aracı için devir teslim töreni gerçekleştirildi. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Å?

Çorlu 19.06.2019 18:47:00 0
Belediye

Törene Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Yardımcısı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Kemaleddin Avcı ve Özcan Veysel Tunçcan, belediye meclis üyeleri, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Törende konuşma gerçekleştiren Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, şehirdeki huzurun ve güvenin sağlanabilmesi için emniyet teşkilatının önemli sorumlulukları olduğunu ifade etti.  Sarılı, desteklerinden ötürü Çorlu Belediyesine de teşekkür etti.

 

“KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

 

Sarılı’nın ardından konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt”  Çorlu’daki tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Çorlu’nun huzuru ve refahı için tüm kurumlara destek olmaya devam edeceğiz. Çorlu Belediyesi olarak emniyet teşkilatımıza 11 yeni hizmet aracının devir teslimini bugün gerçekleştiriyoruz. Emniyet teşkilatımız, polisimiz bu araçlarla aramızda biraz daha fazla gezerek güvenliğin daha sağlıklı bir şekilde sağlayacaklar. Bugün teslimini yaptığımız araçların ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından anahtar teslimi töreni yapılırken, Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un sembolik anahtarı Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’na teslim etti.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10