Personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Çerkezköy Belediyesi personeline İş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından 'İş Sağlığı, İş Güvenliği, İlk Yardım ve Yangın Eğitimleri' veriliyor. Eğitimlerde

Çerkezköy 20.06.2019 18:42:00 0
Personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Çerkezköy Belediye çalışanlarına yönelik verilen ‘İş Sağlığı, İş Güvenliği, İlk Yardım ve Yangın Eğitimlerinde’ iş kazası ve meslek hastalıklarından doğan hukuki sonuçlar gibi konuların yanında kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, parlama, patlama, yangın ve yangından korunma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, elektrik tehlikeleri, riskleri ve önlemleri, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri, güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ile güvenlik kültürü konularını anlatıyor. Eğitmenler meslek hastalıkları bölümünde ise çalışanlara meslek hastalıklarının sebepleri, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri ile ilkyardım gibi konularda bilgi  verirken, iş kazaları ile dikkat edilen konularda ise video gösteriliyor.

 

“HASSASİYETİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

 Vatandaşlara doğru ve hızlı hizmet verebilmenin temel kurallarından birinin bilinçli personel olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Belediyemiz bünyesindeki personelimize yönelik eğitimlerimiz sürekli devam ediyor. Bu eğitimlerle amacımız personelimizde iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak. Bilinçli personelle vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz”dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10