Stratejik plan toplantıları başladı

Ergene Belediyesi stratejik plan çalışmaları kapsamında iç paydaşlar ve tüm birim yöneticileri ile dış paydaşların katılımıyla stratejik plan toplantısı gerçekleştirdi.

Ergene 21.06.2019 22:30:00 0
Stratejik plan toplantıları başladı

“ERGENEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  “Ergene Belediyesi Marmaracık ek hizmet binasında önce ki gün gerçekleşen stratejik plan toplantısı katılımcılarımız adına çok verimli geçti. Karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunarak ilçemize değer katacak projeler hazırlandı. Ergeneyi Birlikte Yöneteceğiz sloganıyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda Belediyemiz bünyesinde yapılan stratejik plan çalışmaları Ergenemiz için çok büyük önem taşıyor. Yapılan bu verimli toplantılarda birim yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak, Ergene için en iyi hizmetleri yapmak adına gelecek planları yapıyoruz. Belediyeler için stratejik planlama rehberi toplantılarımıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu stratejik planlama rehberi toplantısının ikincisi 01.07.2019 tarihinde saat 14.00’da Ergene Belediyesi Ulaş hizmet binamızda yapılacak. Ergenemiz için büyük önem arz eden bu toplantılara arzu eden tüm vatandaşlarımız katılabilir.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10