THK 86 bin TL gelir elde etti

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa  Zümbül, düzenlediği basın toplantısında ramazan ayında şube olarak filtre ve zekat zarfıyla THK olarak 86 bin TL gelir elde ettiklerini kaydetti. Her yÄ?

Çerkezköy 21.06.2019 22:44:00 0
THK 86 bin TL gelir elde etti

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül şubede basın açıklaması gerçekleştirdi.

 “2019 YILI RAMAZAN AYI ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK”

 

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül “ 2019 yılı Ramazan ayı fitre zekat çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bilindiği üzere bu çalışmalarımızı her yıl Ramazan ayı içerisinde yürütmekteyiz. Ağırlıklı olarak çalışmalarımız da her yıl muhtarlarımızla, İlçe Milli Eğitime bağlı okullarımızla yürütmekteyiz. Aynı zamanda vatandaşlarımızla, esnaflarımızla birebir katılımlarıyla çalışmalarımızı sürdürmüş oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

“BU YIL GELİRLERİMİZİ 17 BİN LİRA ARTTIRDIK”

 

Geçen yıl ki orana göre 17 bin lira daha fazla gelir elde ettiklerini kaydeden Zümbül “ Bu yılki çalışma faaliyetimiz bizi ziyadesiyle çok memnun etti. 86 bin lira gelir elde ettik. Çeşitli kurum ve kuruluşlara, okullara, 15 bin 113 zarf dağıtarak 67 noktada da fitre çalışması yaptık. Geçen yıl 68 bin 519 lira gelira elde etmiştik. Bu yıl 86 bin lira gelir  elde ettik.Türk Hava Kurumu kasasına giren bu para, geçmiş yıla oranladığımız zaman 17 bin lira daha fazla gelir elde etmiş olduk” dedi.

 

“BU GELİRİN ELDE EDİLMESİ BİZLERİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETTİ”

 

Çerkezköy ve Kapaklı Halkın duyarlı davranışı ve kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle bu rakama ulaşıldığını da belirten Mustafa Zümbül: “Günümüz koşullarında böyle bir rakamın artmış olması Türk Hava Kurumuna halkımızın teveccühü ve ilgisi için  Çerkezköy şube başkanı olarak bizleri ziyadesiyle  çok mutlu etmiştir. Çalışma programımızı 4 gün zarf dağıtarak tamamladık. Geri kalan 8 günde de zarf toplama işlemlerini tamamlayarak, çalışmamızı bitirdik. Çalışmalarımızın ana noktaları Çerkezköy İlçe Milli Eğitim okulları, muhtarlıklar, 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı, esnafımız, vatandaşlar, Çerkezköy Belediye Başkanlığı personeli zarf aldı, buradaki tüm personel bizim çalışmalarımıza katkı sağladılar. Yine Kapaklı ilçesi, Kapaklı ilçe milli eğitime bağlı okullar, Kapaklı muhtarlarımız; bizzat ulaştırdığımız zarfları maddi ve manevi destek sağlayarak bize destek oldular. Bu rakama katkı sağlayarak bizlere güç verdiler. Ayrıca bu çalışmalarımızda Çerkezköy Kaymakamlığımız, Kapaklı kaymakamlığımız, Çerkezköy Belediye Başkanımız,Kapaklı Belediye Başkanımız,  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, her iki ilçemizin mahalle muhtarları ve yine her iki ilçenin esnafları ve ayrıca her iki ilçemizde eğitim öğretim gören  sevgili öğrencilerimizin harçlıklarıyla bizlere vermiş olduğu katkı bizi mutlu etmiştir.Tüm vatandaşlarımıza  THK verdikleri katkı ve destekleri için şube başkanı olarak şahsın ve şube yönetim kurulumuz adına çık teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HALKIMIZIN THK OLAN REVECĞHÜ BİZLERE ÇALIŞMA AZMİ VERİYOR

 

 Gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Mustafa Zümbül, her geçen yıl artan rakam konusunda başarı sırlarını açıkladı. Zümbül  “ Başarı derken burada tecrübemizi de  ön plana çıkartalım. Biz Ramazan ayı başlar başlamaz hemen zarflarımızı dağıttık. Vatandaştan bize böyle bir teklif geldi. “Fitrelerimizi vermeden zarfları bizlere ulaştırın ki Türk Hava Kurumuna destek verelim” denildi. Biz de hemen hazırlıklarımızı tamamlayarak çalışmalara başladık. Aynı zamanlarda da okullara da zarfları bizlere bir an önce ulaştırın ki katkımızı üst seviyeye çekelim diye talep geliyor. Biz de bu talebi dikkate alarak çalışmalarımızı biran önce başlatıp ve biran önce neticelendirerek bu rakama ulaştık. Bunun yanında biz her yıl bir üst seviyeye çıkarken vatandaşın burada Türk Hava Kurumu’na teveccühü  ilgisi  kuruma olan bakışı, sevgisi bu rakamlara ulaşmamızı sağladı.Çerkezköy için şubemiz için bu rakam gerçekten az değildir. Halkımızın THK olan ilgisi ve teveccühü bize de çalışma enerjisi veriyor. Temennimiz önümüzdeki yıllarda da halkımızın katkı ve destekleriyle artarak devam edeceği yönündedir” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10