Rektör Şahin'i ziyaret ettiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr. Ali Çolak Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. D

Çerkezköy 21.06.2019 22:46:00 0
Rektör Şahin

Rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr. Ali Çolak Dr. Ali Çolak katıldı.

 

TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

 

Ziyarette ikili karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, Süleyman Kozuva ve beraberindekiler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye olan pozitif katkısına vurgu yaptı. Kozuva” Çerkezköy Meslek Yüksekokulu olmak üzere Namık Kemal Üniversitenin çalışmalarını takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü Kozuva ve beraberindekilere teşekkür eden NKÜ Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin, Üniversite-Sanayi işbirliği temelinde gerçekleşen çalışmalar ile tüm bölgede olduğu gibi Çerkezköy’de de ülke istihdamına kalifiye işgücü yetiştirmeyi millî bir görev saydıklarını belirtti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10