Halk buluşmaları Şarköy'de devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının dördüncüsünü Şarköy'de

Şarköy 23.06.2019 15:33:00 0
Halk buluşmaları Şarköy

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanlarının da katılımıyla sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Şarköy’e bağlı Eriklice, İğdebağları ve İstiklal mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada Albayrak vatandaşlara Şarköy’de hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi vererek “ Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

PROJELERLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU

 

Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı ziyaret etti. Ziyarette Albayrak, Belediye Başkanı Alpay Var'la birlikte Şarköy’de hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan hizmet ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da Büyükşehir Belediyesi'nin Şarköy'de yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde Şarköy halkına hizmet vereceklerini dile getirdi.

 

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Albayrak daha sonra ise Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, kendisine Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy’de hayata geçirilen projeleri anlattı. Yeni hizmet dönemi için Şarköy'de planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Albayrak, Şarköy'ün turizm ve tarım potansiyelinin çok güçlü olduğunu ve bu potansiyelin Şarköy'ün yararına kullanılacağını ifade etti. Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

 

MUHTARLARLA BULUŞTU

 

Şarköy Belediyesi Meclis Salonu'nda Şarköy mahalle muhtarlarıyla buluşan Başkan Kadir Albayrak, mahalle muhtarlarına yeni hizmet döneminde Şarköy ilçesinde hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verirken, muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, sistemli bir çalışmayla Şarköy halkının taleplerine cevap verileceğini kaydetti.  Program kapsamında Şarköy Belediyesi Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Şarköy ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü noktasında değerlendirmelerde bulundular.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Şarköy’deki semt pazarını da ziyaret ederek vatandaş ve esnafla bir araya gelen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Semt pazarının ardından Tekirdağ Bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliği Şarköy Şubesi ve Marmara Birlik Mürefte Zeytin Tarım Satış Kooperatifini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Fikri Özer ve Marmara Birlik Mürefte Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kahraman Koçer ve yönetimleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmaya yönelik faaliyetlerinin ele alındığı ziyarette Başkan Albayrak, tarım ve hayvancılığa en çok destek veren yerel yönetimlerin başında geldiklerini söyledi. Kooperatif Başkanı Fikri Özer ve yönetimi de Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinden memnun olduklarını ifade ederek Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler.

 

ALBAYRAK’A EŞLİK ETTİLER

 

İlçede görev yapan basın kuruluşlarıyla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, köy ve mahalle toplantıları gerçekleştirdi. Şarköy ilçesi halk buluşmasında Başkan Kadir Albayrak'a, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Şarköy Belediyesi yöneticileri eşlik etti.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10