Gülerçin Koleji'nden LGS'de başarı

Bu yıl 10'uncu mezunlarını veren Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü 2019 Liselere Giriş Sınavı'nı (LGS) değerlendirdi.

Çerkezköy 26.06.2019 17:08:00 0
Gülerçin Koleji

10. YILIMIZDA DA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

 

Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Bölgemizin öncü eğitim kurumlarından olan Gülerçin Koleji başarıları ile farkını ortaya koydu.10 yıllık eğitim-öğretim süresince SBS,OKS,TEOG ve LGS gibi birçok sınav sistemine öğrenci hazırlayan kurumumuz sınav sistemi değişse bile yapılan tüm sınavlarda her yıl 8’inci sınıflarımızın yüzed 50-60’ını fen liselerine yerleştiriyor” dedi.

 

GÜLERÇİN KOLEJİ EN İYİ EĞİTİM VEREN KURUM ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Kürklü “ Galatasaray Lisesi, Atatürk fen Lisesi, Çapa fen Lisesi,Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi,Çorlu Fen Lisesi,Silivri Fen Lisesi,Edirne Fen Lisesi,Çanakkale Fen Lisesi, İzmir Fen lisesi,Vefa Lisesi,Cağaloğlu Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi gibi Türkiye’nin nitelikli liselerine öğrenci yerleştirerek öğrencilerimizin gelecek yaşantılarına önemli temeller atıyor.10 yıllık tecrübesiyle hareket eden Gülerçin Koleji bu yıl da öğrencilerini Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleştireceğinden hiç şüphemiz yok.Bölgenin akademik  ve sosyal alanda parlayan yıldızı olan Gülerçin Koleji Türkiye Lider marka ödülleri 2019 yılı kapsamında ‘En iyi Eğitim Veren Kurum’ ödülüne layık görünen Gülerçin Koleji alanında uzman eğitim kadrosu ile yoluna devam ederek daha iyi başarılar için çalışmalarına ve gelecek yıl planlamalarına hız kesmeden devam ediyor”diye konuştu.

 

“KUŞAKTAN KUŞAĞA AKTARIYOR”

 

Kürklü, Gülerçin Koleji’nin başarılarını kuşaktan kuşağa aktardığını da belirterek, “10 yıldır eğitim-öğretim  hayatının başta gelen okullarından olan Gülerçin Koleji başarısını 10. Yılında da kanıtladı. Ortaokul temelini Gülerçin Koleji’nde atan öğrenciler Gülerçin Kolejinin sistemli,planlı çalışmaları,uzman eğitim kadrosunun öz verisi ile başarılarını kuşaktan kuşağa aktarıyor” dedi.

 

HERKESİ GURURLANDIRDILAR

 

Sınavlarda başarı elde eden öğrencilerin okulu gururlandırdığını kaydeden Kürklü “ Değişen sisteme çok hızlı bir şekilde entegre olarak öğrencilerimizi planlı ve programlı giderek en iyi şekilde sınava hazırlayan Gülerçin Koleji bu yıl Liselere Geçiş Sınavında da güzel başarılar elde etti. Bir sene boyunca özverili şekilde çalışan öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını alarak,veli ve öğretmenlerini gururlandırdılar” dedi.

 

“BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK”

 

 Kürklü, 56 öğrencinin katıldığı sınavda 30’a yakının Türkiye’nin en seçkin fen liselerini tercih edeceğini belirterek “ Güçlü eğitim kadrosu ve öğrencilerimizin azmi ile başarılı bir LGS’yi geride bırakan Gülerçin Kolejinde resmi sınav sonuçlarına göre,56 öğrencimizin katıldığı sınavda; yüzde 0-2 dilimleri arasında 9 öğrenci., yüzde 2-5 dilimleri arasında 14 öğrenci, yüzde 5-10 dilimleri arasında 7 öğrencimiz var. Yüzde 10’luk dilimleri arasında 30 öğrencimiz bulunmaktadır.Böylelikle 56 öğrencimizden 30’a yakını öğrencisini Türkiye’nin Seçkin fen Liselerine kazandırarak bölgesinde ve Türkiye’de eğitimin öncü adresi olduğunu bir kez daha kanıtlamaktadır.Ayrıca en az 10 öğrencisini de sınavla alan Anadolu Liselerine yerleştirerek öğrencilerinin geleceklerine ışık tutmaya devam ediyor.Bu başarılarda emeği geçen ve bizlere bu gururu yaşatan tüm öğretmenlerimizi,öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10