Hasret Yılmaz ve Sudenaz Kaya'dan başarı

Ankara Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda 25 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran Pazar günü son bulacak olan Türkiye Taekwondo Yıldızlar şampiyonasının ilk günü yapılan müsabakalarda ?

Çerkezköy 27.06.2019 17:11:00 0
Hasret Yılmaz ve Sudenaz Kaya

Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Taeğkwondo Yıldızlar şampiyonasında Çerkezköy’den iki sporcumuz ilk gün derece elde etti.

 

BAŞARILARIMIZA YENİ BAŞARILAR KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli Antrenörü Vural Ayaz, “Biz Çerkezköy şampiyon Spor kulübü olarak  hedeflerimiz büyük olan bir spor kulübüyüz ve son yıllarda sporcularımızın devamlı başarı grafiğini artarak yükseltmeleri de hedeflerimizin ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir. Ankara Keçiören Taha Akgül kapalı Spor Salonu’nda 25 Haziran tarihinde başlayan ve 30 haziran Pazar günü son bulacak. Şampiyonaya 3 bin sporcu katıldı. Türkiye Taekwondo Yıldızlar şampiyonasına 9 sporcu ile katıldık. Şampiyonanın ilk gün yapılan 37 kilogram Yıldız bayanlar kategorisinde büyük umutlar vaat eden ve bugüne kadar Türkiye şampiyonluğu ve Türkiye ikinciliği ve Avrupa ikinciliği elde eden genç yetenekli milli sporcumuz Sudenaz Kaya çıktığı altı maçında da güçlü rakipleri ile karsılaştı ve kilosunda Türkiye üçüncüsü oldu. Yine şampiyonanın ilk günkü müsabakalarında maç yapan gelecek vaat eden  sporcumuz Zeynep Hasret Yılmaz’da oynadığı 7 maç sonunda Türkiye ikincisi oldu Zeynep hasret yılmaz ve Sudenaz Kaya 37 kiloda katılım sağlayan 131 sporcu arasında derece yaptılar.Bu sporcumuz Milli sporcu olma hakkını elde etti. Şampiyona devam ediyor ve diğer kilolarda da sporcularımızın her hangi bir aksilik yaşamaz isek ilk üç dereceyi elde edeceklerine inanıyorum. Türkiye ikincisi olan Zeynep Hasret Yılmaz ve Türkiye üçüncüsü olan Sudenaz Kaya’yı başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Sporcularımızın başarısı ilçemize,ilimize ve ülkemize hayırlım olsun”dedi.

 

 HEDEFİMİZ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUKLARINI KAZANMAK

 

Ayaz “ Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü olarak ispanya’da yapılacak olan Avrupa taekwondo şampiyonasında ve Özbekistan’da yapılacak olan Dünya Taekwondo şampiyolasın da  ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle Türkiye şampiyonasında elde edilen ve edilecek dereceler Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesi bizim için çok önemlidir. Temennimiz diğer sporcularımızın da kilolarında ilk üç  dereceye girmeleridir. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan bizlere her zaman katkı ve desteğini esirgemeyen ve sporcularımızın başarılarında yaptığı destek ile pay sahibi olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

    


0282 726 91 91
0282 747 65 10