Vali Yıldırım LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çerkezköy Tepe Ortaokulu  öğrencileri Utku Asutay ve İsmail Arda Ergene'yi, Kapaklı Yıld

Tekirdağ 29.06.2019 09:54:00 0
Vali Yıldırım LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

Tekirdağ Valilik makamında gerçekleştirilen programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Başarılarından dolayı öğrencilere çeşitli hediyeler veren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım öğrencilerin ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik etti. Yıldırım “ Yurt dışında eğitim almak hakikaten kıymetlidir ama yurtdışında eğitim alıp da orada kalmayı düşünmemenizi tavsiye ederim. Gerekirse yurt dışı eğitimlerinizi alın, kendinizi geliştirin. Ondan sonra hangi alanda çalışmak isterseniz Türkiye’de, kendi insanımıza hizmet vermeye devam edin. Yurt dışına gitmek önemlidir ama yurt dışından gelip ülkemize hizmet verin ki gençlerimizde sizler gibi pırıl pırıl gençlerin elinde bilgili, donanımlı, dünyayı tanıyan, kendi alanını iyi bilen bireyler olarak güzelce yetişsin” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10