Köpekler güzellikleriyle yarıştı

Ergene Belediyesinin katkılarıyla ilçede faaliyet gösteren Trakya Kovucu Irklar Derneği Avkıf-Alianz işbirliği ile köpek güzellik yarışması yapıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel düzenlenen e

Ergene 2.07.2019 15:37:00 0
Köpekler güzellikleriyle yarıştı

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ergene Velimeşe mahallesinde düzenlenen köpek güzellik yarışmasında 30 ayrı kategoride  katılım sağlayan ırklarda derecelendirme yapılarak sınıflandırıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel düzenlenen yarışma alnını Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ile ziyaret etti. Trakya Kovucu ırklar derneğinin düzenlendiği 6.Uluslararası yarışmanın 5 yıldan beri Egene Belediyesi teknik alt yapısı ve ev sahipliği yapmanın gururu ile bu tür Uluslarası organizasyonlara her daim destek olmaya devam edeceklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu.

 

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

Yarışmada köpekler sahiplerine olan irtibat, kondisyon, duruş ve itaatlerine göre derecelendirilerek puanlar verildi. Yarışmaya sonunda dereceye giren köpeklerin sahiplerine yarışma sonunda kupa ve madalyaları takdim edildi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10