Ülkü ocaklarında devir teslim

Çerkezköy Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevi yapan Hakan Değirmenci, iş nedeniyle yapacağı ikamet değişiklinden ötürü Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı AçÄ

Çerkezköy 2.07.2019 17:41:00 0
Ülkü ocaklarında devir teslim

Çerkezköy Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında önceki akşam devir teslim töreni gerçekleştirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bir yıldır Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Hakan Değirmenci iş nedeniyle yapacağı ikamet değişikliğinden dolayı görevi Yavuz Kemal Yazar’a devretti. Bayrağa sarılı Kuran-i Kerim’i öperek görevi yeni başkan Yavuz Kemal Yazar’a devreden eski Başkan Hakan Değirmenci “ Bir yıldır şerefle sürdürdüğüm kutlu sancağımızı aynı temizlikle devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. İş nedeniyle yapacağım ikamet değişiklikten dolayı görevimi devretmek zorunda kaldım. Ülkü Ocakları Başkanlığı bir ülkücünün ulaşabileceği en son ve en şerefli makamdır. Görevim boyunca bana her zaman destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÜLKÜCÜ HAREKATIN BEKASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Yavuz Kemal Yazar “ Bu bayrağı bugüne kadar layıkıyla taşıyan Çerkezköy Ülkü Ocakları Eski Başkanı Hakan Değirmenci’ye teşekkür ediyorum.  Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Çıtayı daha da yukarıya taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzüme katıp ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10