İşe iadeleri sağlandı

Çerkezköy'de geçtiğimiz aylarda konkordato ilan ederek, fabrikada çalışan işçilerin çıkışlarını veren Teknik Alüminyum fabrikası yapılan mutabakat sonrasında işten çıkarılan tÃ?

Çerkezköy 5.07.2019 15:21:00 0
İşe iadeleri sağlandı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, geçtiğimiz aylarda konkordato ilan ederek, işçilerin çıkışlarını veren fabrikanın yapılan mutakabat sonrasında işçileri geri aldığını açıkladı.

 

1 AY İÇİNDE İŞÇİLİK ALACAKLARI ÖDENECEK

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TÜRK-İŞ Tekirdağ temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “ Geçmiş dönemde konkordato ilan ederek bünyesindeki işçilerin çıkışlarını veren Teknik Alüminyum iş yerinde ilk etapta işten çıkarılan üyelerimizin işe iadeleri sağlandıktan sonra bugün itibariyle üyelerimizin işçilik alacağı hak edişlerinin tamamının 1 ay içinde ödenmesi için mutabakat sağlanmıştır. Bugüne kadar ‘üretmek, kazanmak, kazandırmak istiyoruz’ düsturuyla hareket eden sendikamız, Teknik Alüminyum iş yerinde de kendisine yüklenen misyonu yerine getirmekten, sorumluluğu üstlenmekten çekinmemiş ve gelinen aşamada üyelerimizin alın terini son damlasına kadar savunurken hak yememiş hiç bir üyesinin de hakkını yedirmemiştir. Bu zor süreçte desteğini esirgemeyen saygıdeğer genel başkanımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. Sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10