Kayıp kadının denizde cesedi bulundu

Tekirdağ'da, evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve kayıp başvurusu yapılan 41 yaşındaki Sevilay Bayrakçeken'in denizde cesedi bulundu.

Tekirdağ 5.07.2019 17:46:00 0
Kayıp kadının denizde cesedi bulundu

BİR DAHA HABER ALINAMADI

 

Süleymanpaşa Çınarlı Mahallesi’nde oturan Sevilay Bayrakçeken, önceki gün saat 11.00 sıralarında dolaşmak için evinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Yakınları gidebileceği her yeri arayıp, bulamayınca emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ve AKUT ekipleri de Bayrakçeken’in en son görüldüğü Karadeniz Mahallesi’ndeki bir iş yeri kamerasına yansıyan görüntülerinden yola çıkarak, kapsamlı arama çalışması başlattı. Drone ile havadan, karadan ve deniz polisinin de deniz üzerinden sürdürdüğü aramalarda bu akşam saatlerine kadar bir sonuç alınmadı.

 

CESEDİ DENİZDE BULUNDU

 

Süleymanpaşa sahilde balık hali açıklarında denizde bir ceset görenler, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri yaptıkları çalışmada cesedin kayıp olan Sevilay Bayrakçeken’e ait olduğunu belirledi. Bayrakçeken’in cesedi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10