Piknik alanları doldu taştı

Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de havaların yağışsız, sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonlarını suyun ve yeşilin iç iÃ?

Çerkezköy 8.07.2019 15:03:00 0
Piknik alanları doldu taştı

Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de havaların yağışsız, sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonlarını suyun ve yeşilin iç içe olduğu mesire alanlarında geçirdi.

 

YER BULMAKTA ZORLANDI

 

Çerkezköy’de yazın ve sıcak havanın tadını çıkarmak isteyenler, hafta sonunda aileleriyle veya arkadaşlarıyla birlikte mesire alanlarına akın etti. Cumartesi ve pazar günlerinde tatil beldelerini dolduran tatilcilerin yanı sıra piknik alanlarında ailesi ile birlikte şehir hayatından uzaklaşmak isteyen vatandaşlarda mesire alanlarına akın etti. Hamaklar kuruldu, mangallar yakıldı, oyunlar oynandı. Birçok mesire alanında piknik yapılacak boş yer zor bulundu. Öte yandan 34-35 dereceyi gösteren termometreler sığınacak gölgeler arattı. Her yaştan insanın doldurduğu mesire alanlarında en mutlu olanlar çocuklardı. Yüksek sıcaklıklara aldırış etmeyen çocuklar, yeşil alanlarda güle oynaya eğlendi. 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10