Şampiyona öncesi Başkan Akay'ı ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilçemizi Tayland'da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek olan milli sporcu Cafer Gök'ü makamında konuk etti. Başkan Akay milli sp

Çerkezköy 9.07.2019 12:12:00 0
Şampiyona öncesi Başkan Akay

19 – 29 Temmuz tarihlerinde Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muay Thai İFMA Dünya Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Milli sporcu Cafer Gök, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

2017 yılında Avrupa Muay Thai Şampiyonu olan Cafer Gök, “Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda 54 kiloda mücadele edeceğim. Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıp, ülkeme şampiyonlukla dönmek istiyorum” dedi. Dünya Şampiyonası’nın ardından Belarus’ta düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacağını kaydeden Gök, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına ve tüm sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Bangkok’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Milli sporcumuz Cafer Gök’e başarılar diliyorum. Sporcumuzun kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10