Çerkezköylü raketlerden büyük başarı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Türkiye Masa Tenisi 3. Lig'e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.'si olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımını tebr

Çerkezköy 9.07.2019 16:31:00 0
Çerkezköylü raketlerden büyük başarı

“BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımının 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki antrenmanını ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımının 20-22 Haziran tarihleri arasında Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Masa Tenisi 3. Lig’e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.’si olduğunu belirten antrenör İbrahim Sevinç, “Turnuvaya 30 erkek 14 bayan takım katıldı. Sporcularımız büyük bir başarı göstererek güçlü rakiplerini geride bırakıp Türkiye 2.’si oldular. Böylece Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı tarihinde ilk defa 3. Lig’e yükseldi” dedi.

 

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı antrenörü İbrahim Sevinç ve sporcularını tebrik eden Başkan Akay “ Çocuklarımız çok büyük bir başarıya imza attılar ve Türkiye 2.’si olarak tüm Çerkezköy’e büyük bir gurur yaşattılar. Kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10