Yüksel'den sünnet çocuklarına geçmiş olsun ziyareti

Ergene Belediyesi tarafından  ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik her yıl düzenlenen ve bu yıl 6.'sı yapılacak olan Sünnet Şöleni kapsamında Ergene Belediyesi'ne başvura

Ergene 10.07.2019 17:53:00 0
Yüksel

“ 6’INCISINI DÜZENLEYECEĞİZ”

 

İhtiyaç sahibi çocukların 6 yıldır belediye tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirildiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemiş olduğumuz sünnet şölenimizin bu sene 6’ıncısını düzenleyeceğiz” dedi.

 

“BU MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

 

Yüksel “ Sünnettin bizim toplumumuzda gerek dini gerekse geleneksel açıdan çok önemli bir yeri vardır. Sünnet erkek evlatlarımız için olmazsa olmazlarımızdan biridir. Erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri Ergene Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Temmuz ayının sonuna kadar sürecek olan sünnet operasyonları için Belediyemizin Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları tarafından evlerinden alınan çocuklar ve aileleri özel hastanede gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından sağlıklarına kavuşana kadar da takipleri yapılmaktadır. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. İlçemizde erkekliğe ilk adımını atacak miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte yine bu yılda bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10