Halkla buluşma günleri Güngörmez'de yapıldı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Halkla Buluşma Günleri" kapsamında Saray Güngörmez Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  Mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinleyen Vali Yıldırım, dile getiril

Tekirdağ 12.07.2019 14:03:00 0
Halkla buluşma günleri Güngörmez

Tekirdağ Valiliği tarafından her ay düzenlenen Halkla Buluşma Günleri bu sefer de Saray’ın Güngörmez Mahallesi’nde gerekleştirildi.

VALİ YILDIRIM KATILDI

Toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı ve Saray Kaymakam Vekili Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Basın ve Halkla İliş. Müdürü Aysel Erkmen ve ilçe müdürleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım “Halkla Buluşma Günleri “ kapsamında Saray Güngörmez mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Programda ilk konuşma gerçekleştiren Güngörmez Mahalle Muhtarı Şefik Akdere mahalle hakkında bilgiler vererek ziyaretten ötürü Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyelerine teşekkür etti.

SIKINTILARINI DİNLEDİ

Mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinleyen Vali Yıldırım, dile getirilen sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toplantının ardından Vali Yıldırım ve beraberindekilere,  Tekirdağ Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Bostancı tarafından manda çiftliği gezdirildi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10