Optimed 12 yaşında

Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 12. yılını, önceki gün 18.00-20.00 saatleri arasında hastane salonunda düzenlenen kokteyl ile sadece çalışanlarının katıldığı sıcak bir atmosferde kutladı. Bu

Çerkezköy 17.07.2019 10:25:00 0
Optimed 12 yaşında

Optimed Hastanesi 12. yıl kutlama kokteylinde konuşan Optimed Hastanesi  Kurucularından ve Optimed Hastanesi Genel Müdürü  Op.Dr. Ayhan Arslan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerle Kuruluş yıl dönümü kutlaması gerçekleştiriyoruz, hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada yeniden bir kuruluş yıl dönümü kutluyorsak bu hepimizin başarısıdır. Özel Optimed Hastanesi olarak, bundan 12 yıl önce kurulurken, herkes gibi bizim de hayallerimiz ve hayallerimizin gerçekleşmesi için hedeflerimiz vardı. Ama en önemlisi, hedeflerimize ulaşmak için, ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek, ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Sizin gibi bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven, birbirine ve kuruma bağlı bir ekiple olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. 12 yıl boyunca bu yolculukta aynı inanç ve azimle çalışan siz değerli hekim arkadaşlarıma, sağlık personellerimiz ve çalışma arkadaşlarıma şahsım ve Optimed Yönetim Kurulu adına, bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi.

 

 

“HER ZORLUKTA DAHA DA BİRLİK OLDUK”

 

Ayhan Arslan, her zorlukta daha da birlik olduklarını kaydederek, “Her zorlukta daha da birlik içinde çalışan bir ekip olduk, ekip olmanın ötesine geçip acılarımızda birbirimize destek verdik, güzel günlerimizde mutluluklarımızı paylaştık ve daima büyüdük. İş hayatının getirdiği sorumluluklarınızı yerine getirmenizin gurur kaynağımız olmasının yanı sıra, aile olmanın sorumluluğunu da canı gönülden yerine getiren bireyler olarak ekibimizde olduğunuz için Optimed Hastanesi yöneticileri olarak, şanslı olduğumuza inanıyorum. Geçtiğimiz dönemde birçok alanda yenilik yaparken, sizler de bize, büyük özveriyle çalışarak katkıda bulundunuz. Siz değerli ekip arkadaşlarıma, şahsım ve Yönetim Kurulu adına, anlayışınız ve destekleriniz için de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“HASTALAR EN BÜYÜK DEĞERİMİZ

 

Hastaların en büyük değerleri olduğunu da belirten Arslan “Biliyorsunuz, hastalar en büyük değerimiz. Beraberinde işini nitelikli ve sürekli iyi yapan hekim ve çalışma arkadaşlarımız da bir o kadar değerli. Bu nedenle teşekkürlerimiz ve ödüllerimizi, bu varoluş nedenlerimize göre seçmeye özen gösteriyoruz. Bu sebeple bugün 12. yılımızı bitirmenin verdiği mutlulukla, Optimed ailesinin parçası olan siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan, 5. ve 10. yılını dolduranlar için hazırlamış olduğumuz şükran plaketlerimiz ve işini en iyi yapan, hastalarımız tarafından en çok memnuniyet dönüşü olan arkadaşlarımız ve ekiplerimiz için de teşekkür sertifikaları verilecek. Bu ödüllere layık görülen herkesi şimdiden tebrik ediyor, Optimed ailesine olan katkılarından dolayı bir kez daha şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

ACILARIYLA TATLILARIYLA TAMI TAMINA 12 YIL GEÇTİ

 

Ayhan Arslan’ın ardından konuşan  Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan da, “Geriye dönük baktığımızda tamı tamına  12 yıl geçmiş. Acılarıyla tatlılarıyla dolu dolu bir 12 yıl. Bu 12 yılın şöyle bir özelliği var. 12 yılda geçirdiklerimizi kafamızda bir canlandırmış olsak ben şahsım adına yönetim kurulu adına aynı yolu izlerdik diye düşünüyorum. Bu yolu yıllarca beraber çalıştığımız arkadaşlarla birlikte yürüdük. Son dönemde yine bizimle birlikte çalışmak üzere aramıza katılan arkadaşlara ve bizden ayrılan ve işleri nedeniyle ayrı düştüğümüz tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

10 ve 5 YILINI DOLDURAN DOKTORLARA VE PERSONELE PLAKET VE TEŞEKKÜR  TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan başta olmak üzere hastane yönetim kurulu doktorları tarafından hastanede 10 yılını ve 5 yılını dolduran doktorlara ve personele plaket ve teşekkür takdir belgesi  verildi. Toplamda 5 yıllık plaket alan 27 kişi, 10 yıllık plaket alan 12 kişi oldu. 5 ekip, 14 kişi olmak üzere hasta memnuniyet oranı en yüksek teşekkürü alanlara da Teşekkür Takdir belgesi verildi.

 

 

12. YIL PASTASI ALKIŞLARLA KESİLDİ

 

 Plaket ve teşekkür  takdir belgesi töreninin ardından Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, hastanenin yönetim kurulu üyesi hekimler, hastane hekimleri, Başhemşire  Sevda Zümbül , hemşireler, ebeler ve personel alkışlarla 12. yıl pastasını kesti.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Pasta kesiminin ardından canlı müzik eşliğinde hastane personeli ve yönetimi  birlikte halaylar çekti ve gönüllerince  doyasıya eğlenerek 12. Yıl kutlamalarında  unutulmaz bir gün geçirmenin keyfini birlikte yaşadılar.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10