Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ve Rumeli Üniversitesi üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Çerkezköy Belediyesi yanında kurulan stantt Rehber öğretmen Özge Özkan ve Sinan İnc

Çerkezköy 18.07.2019 16:49:00 0
Öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü Rumeli Üniversitesi işbirliğiyle Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası yanında gençlere ve üniversiteye gidecek öğrencilere Üniversite Tercihlerinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti 29 Temmuz günü saat 19:00’a kadar verilmeye devam edecek.

 

“GENÇLERİMİZİN ÜNİVERSİYE TERCİHLERİ DOĞRU YAPMALARINA KATKI SAĞLIYORUZ”

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Rumeli Üniversitesi işbirliğinde ilçemizde tercihlerinde gençlere ve öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti yapmaktayız. 18 -29 Temmuz tarihleri arasında her gün 13.00-19.00 saatleri arasında gençlerimizi ilçemiz rehber öğretmenleri Sinan İnci ve Özge Özkan üniversite tercihlerinde gençlerimize yardımcı olacaklar” dedi.

 

“HERGÜN BİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DE HAZIR BULUNACAK”

 

Rumeli Üniversitesi  Spor Yönetimi Öğretim Görevlisi Mutlu Ura da “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Çerkezköy’de düzenlediğimiz üniversite tercih danışmanlığı standımıza daha ilk günden ilgi duyulması bizleri mutlu etti. Gençlerimize üniversite tercihlerinde ücretsiz verilen danışmanlık hizmetinin Çerkezköy halkı tarafından da memnuniyetle karşılanması bizleri daha da mutlu etti. 29 Temmuz günü saat 19.00’a kadar Çerkezköy’de devam edecek olan üniversite tercihlerinde danışmanlık hizmetinden üniversite tercihi yapacak olan tüm gençlerimizin yararlanmaları bekliyoruz. Standımızda her gün üniversitemizden ayrı bir öğretim görevlisi de hazır bulunacak” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10