Hacı adayları dualarla uğurlandı

Çerkezköy'den hacca gidecek olan ilk hacı adayı kafilesi önceki gün saat 06:00'da Osmanlı Cami önünden yola çıktı. Hacı adayları Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin, din görevlileri v

Çerkezköy 21.07.2019 08:22:00 0
Hacı adayları dualarla uğurlandı

Osmanlı cami önünde düzenlenen hacı adaylarını uğurlama programında Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin, Çerkezköy Müftülüğü’nde görev yapan imam ve müezzinler ile hacı adaylarının aileleri ve yakınları hazır bulundu. Çerkezköy Müftülüğü personelleri tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin yaptığı konuşmada, hacı adaylarının bu kutlu yolculukta sağlıklı, huzurlu bir hac yapmalarını, sağ salim gidip dönmelerini temenni etti.

 

47 HACI ADAYIKUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

 

Hacı adaylarının  kutsal beldelere gidip oralara varmanın aşkını hep içlerinde taşımaları temennisinde bulunan Müftü Vekili Öztekin, Çerkezköylü hacı adaylarını kutsal topraklarda tüm insanlık için dua etmelerini istedi. Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut  Öztekin’in konuşmasının ardından 47 hacı adayının yer aldığı kafile İlçe müftülüğü personeli ,aileleri ve yakınları tarafından  dualar ve tekbirlerle kutsal topraklara uğurlandı.

 

Haber /  Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10