Alperen Ayaz : Hedefim Özbekistan'dan altın madalya ile dönmek

Türkiye Yıldız Erkeklerde 53 kiloda Türkiye şampiyonu olan Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü'nün Milli Takewonda sporcusu Alperen Ayaz, 4-11 Ağustos tarihlerinde Özbekistan'ın başkenti Taşkentâ?

Çerkezköy 24.07.2019 16:46:00 0
 Alperen Ayaz : Hedefim Özbekistan

53 Kilo Yıldızlar Erkekler Taekwondo Türkiye Şampiyonu Çerkezköylü sporcu Alperen Ayaz, Dünya şampiyonası hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor.

 

“HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK”

 

Ayaz, “Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te 4-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldız Erkeklerde 53 kiloda hedefim dünya şampiyonu olmak ve altın madalya kazanmak. Bu nedenle dünya şampiyonası hazırlıklarımı Milli Antrenör olan baba nezaretinde sıkı şekilde sürdürüyorum. Her gün sabah 2 saat, akşam 2 saat olmak üzere günde 4 saat aralıksız çalışma yapıyorum, Dünya Şampiyonasında Yıldız Erkeklerde dünya şampiyonu olarak altın madalyayı ülkemize getirmeye kararlıyım” dedi.

 

“ALTIN MADALYA KAZANACAĞINA İNANIYORUM”

 

Milli Antrenör Vural Ayaz da, “Alperen Ayaz oldukça hırslı bir sporcu. Her zaman turnuva ve şampiyonalara sıkı ve  kazanma hırsıyla çalışıyor. Her meslekte yada işte insanlar bir işi başarmak için kazanma hırsı ile çalıştıklarında başarılı oldukları gibi spor da da bu böyledir.  Alperen Ayaz Türkiye Yıldız Erkeklerde 53 kiloda Türkiye şampiyonu olduktan sonra Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te 4-11 Ağustos  tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Taekwonda Şampiyonası’nda da Yıldız Erkekler Kategorisinde kilosunda dünya şampiyonluğunu hedeflemektedir. Bu nedenle çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Altın madalya kazanacağına inanıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10