Basın Bayramını unutmadılar

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasiler Çerkezköy Haber Gazetesi ve Marmara Haber Gazetesi tesislerini ziyaret ederek, çiÃ

Çerkezköy 24.07.2019 21:43:00 0
Basın Bayramını unutmadılar

Ak Parti Çerkezköy Tanıtım ve Medya Başkanı Ercan Bulduk  Mali ve İdari İşler Başkanı Erdem Amiş 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetelerimizi ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Ercan Bulduk ve Erdem Amiş “Zor bir süreci geride bıraktık. Seçim boyunca gece gündüz demeden kar kış demeden sizler de bizler de yorulduk. Halkımızın doğru hızlı objektif ve tarafsız haber alması konusunda gazeteleriniz ve çalışanlarınız özverili bir süreci geride bıraktınız. Bugün sizin bayramınız. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı adına sizin nezdinizde tüm kurum çalışanlarının, gazete emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyoruz. Bizler millet için hizmet üreteceğiz. Sizler haber üreteceksiniz. Gerektiğinde bizleri denetleyeceksiniz. Sizler de bizler de halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

BASIN ETKİLİ BİR GÜÇ

Gün boyu çiçekleriyle ve tatlılarıyla basın bayramımızı kutlayan kurumlar arasında yer alan Gülerçin Koleji ve Başakşehir Koleji’nin yanı sıra gazetemizi ziyaret eden Çözüm Akademi Okulları Kampüs Müdürü Demet Kurucu ile Okul Müdürü Yasin Tektaş da “24 Temmuz basın bayramını kutlarken ilçemizin ve ülkemizin modernleşmesinde, gelişmesinde önemli bir yerde duran basının yasama yürütme yargıdan sonra etkili bir güç olduğunu biliyoruz. Bu gücün devletin ve milletin menfaati yönünde kullanılması gerektiğine inanıyoruz. İlçemizde sizin gibi kurumlar da yıllardan beri bunu devletin lehine kullanıyorsunuz. Sadece özgür bir basının değil ekonomik özgürlüğünü de kazanmış gazetecilerin olduğu bir ülke temennisiyle sizin nezdinizde Basında sansürün kaldırılışının 111’inci yıldönümünde basın bayramınızı kutluyoruz” dedi.

BASIN BAYRAMINI KUTLADILAR

İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan ve Kurumsal İletişim Pazarlama Uzmanı Burak Er de 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Batı Marmara Gazeteciler Derneği Başkanı Şaban Kardeş’i dernek merkezinde ziyaret ederek dernek nezdindeki tüm gazetecilerin hastane hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalandıracaklarının müjdesini vererek 24 Temmuz basın bayramını kutladı.

YÜZDE 25 İNDİRİM

Alkan ve Er “Kamusal hizmet yapan basın mensuplarının ailelerinin de en az onlar kadar stresli bir hayatının olduğunun bilincindeyiz. Bölgenin ilk özel hastanesi olmakla gelişen kapasitesiyle daha da büyüyen ve modernleşen İrmet Hospital Hastanesi olarak hastaların derdine derman olduğumuz gibi sağlıklı bireylerin hastalanmaması için de her türlü önleyici hizmeti sunmayı, teknolojik yenilikleri bölgemize getirerek halkımıza hizmet etmeyi yaşamımızın bir parçası olarak görüyoruz. Bu bağlamda siz gazeteciler ve aileleri yoğun ve stresli bir hayat içerisinde mücadele veriyorsunuz. Bizler de sizlerin vermiş olduğu mücadeleye cevaben kurum olarak hiçbir zaman hastalanmamanız temennisiyle derneğinize üye tüm gazeteci arkadaşlarımızı ve 1.derece aile bireylerine bugüne kadar uygulamadığımız bir indirimi uyguluyoruz” diyerek derneğe üye gazetecilere ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetleri giderlerinin yüzde 25’ini hastane olarak karşılayacaklarını belirtti. Pera Villa Pastaneleri tatlılarıyla günü tatlandırırken, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de çiçek göndererek günümüzü kutladı.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10