Sungur: Çok daha güzel işler başaracağız

​​​​​​​Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur yaptığı açıklamada, dernek başkanlığına seçildiği ilk günde hedefinin Yozgatlılar arasında b

Çerkezköy 26.07.2019 19:26:00 0
Sungur: Çok daha güzel işler başaracağız

Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanı Emin Sungur, Çerkezköy’ün en aktif derneklerinden biri olduklarını ve ekip arkadaşlarıyla birlikte  güzel bir çalışma sergilediklerini  belirtti. Sungur, “Çerkezköy’de piknik organizasyonları, sosyal sorumluluk projeleri, ihtiyaç sahiplerine yardım ve farkındalık projeleri gerçekleştirdik  ve bu çalışmalarımız devam edecek. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile bunu ortaya koyduk.” dedi.

 

 'AMACIM BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ ÜST NOKTAYA ÇIKARMAKTI'

 

 Emin Sungur, Yozgatlılar Dernek Başkanlığına seçildiği ilk gündeki en büyük amacının Çerkezköy’de yaşayan Yozgatlılar arasında birlik ve beraberliği üst noktaya çıkarmak olduğunu ve bunu da yaptıkları çalışmalar ile başardıklarını belirten Sungur; “Benim amacım önce hemşerilerim arasında birlik beraberliği sağlamak ve sonrada ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz havasını soluduğumuz Çerkezköy’de güzel faaliyetler gerçekleştirmekti. Biz de dernek yönetimimizle birlikte bunu gerçekleştirdik. Dernek üyelerimiz dışında Çerkezköylü hemşerilerimize yönelik de etkinliklerimiz oldu." diye belirtti. 

 

 ÇALIŞMALARIMIZI SİYASİ GÖRÜŞ AYIRMADAN YAPTIK

 

Çerkezköy ilçe genelindeki bütün derneklerle irtibat halinde olduklarını ve ortak çalışma içerisine girdiklerini de belirten Emin Sungur, “Eylül ayının ilk haftasında tüm hemşerilerimize yönelik piknik şöleni düzenleyeceğiz ve bunun çalışmasına başladık. Yaptığımız hiçbir etkinlik ve projede Yozgatlı şartı aramadık, herkese hizmet ettik. Hiçbir siyasi parti ayrımı ve görüşü yapmaksızın  herkese eşit mesafede durarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza katkı ve destek verenlere de çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10