Çetin: Belediyecilik alanında önemli projelere imza atacağız

Kapaklı Belediyesi, 2020-2024 Stratejik Plan toplantılarını sürdürüyor. Alt ve üst yapı hizmetleri noktasında gerek belediyenin bütçe ve imkanları, gerekse diğer kaynaklardan sağlanacak gelirleri kullanarak Kap

Kapaklı 28.07.2019 17:11:00 0
Çetin: Belediyecilik alanında önemli projelere imza atacağız

Birim müdürleri ve ilgili personellerle 2020-2024 Stratejik Plan toplantılarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  ancak vatandaşla dokunarak, hizmet üreterek görevlerini yapabileceklerini belirtti.

 

“VATANDAŞA HİZMET SUNMAK ZORUNDAYIZ”

 

Belediyelerin, sabah 08.00'de açılıp, akşam 17.00'de kapanan diğer bazı resmi kurumlara benzemediğini kaydeden Çetin, belediyede 7/24 çalışarak, mutlaka bir şeyler üretmek ve vatandaşlara sunmak zorunda olduklarını söyledi.

 

“KAYBETTİĞİ 15 YILI GERİ GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Başkan Çetin, stratejik planı hızlı bir şekilde başlatarak bu süreci en kısa zamanda tamamlayacaklarını belirterek “Bu anlamda da herkesin fikrini ve önerisini değerlendirerek kentimizi şeffaf ve katılabilir yönetim anlayışı ile birlikte yöneteceğiz. Bu konuda herkesin desteğini bekliyor ve fikirlerini önemsiyoruz” dedi. Olabilecek her hizmet ve projeyi, yasal çerçevede yerine getirmeye çalışacaklarını söyleyen Çetin, Kapaklı'nın kaybettiği 15 yılı geri getirmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

 

“STRATEJİMİZİ BUNA GÖRE BELİRLEYECEĞİZ”

 

“Kapaklı için en iyi hizmetleri yapmak ve daha yaşanabilir bir şehir yaratmak adına Kapaklı’nın geleceği için çalışıyoruz” diyen Çetin, stratejilerinin başında ‘insanlık, sevgi, kardeşlik ve hoşgörünün’ olduğunu, stratejilerini de buna göre belirleyeceklerini söyledi.

 

Haber / Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10