Düzce'de arama kurtarma çalışmalarına destek verdiler

ANDA Tekirdağ Arama Kurtarma Ekibi Düzce'de yaşanan sel felaketi nedeniyle gittiği Düzce'de de arama kurtarma çalışmalarına destek verdi. ANDA Kardeşe Vefa Derneği  Tekirdağ İl Başkanı ve ANDA

Tekirdağ 29.07.2019 16:43:00 0
Düzce

Mustafa Tokgöz, ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ Şube Başkanlığı olarak Düzce’de katıldıkları kurtarma çalışmalarında AFAD  ve STK ile birlikte sıkı ve disiplinli şekilde arama kurtarma çalışmaları yaptıklarını, çalışmaların aralıksız olarak 24 saat devam ettiğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından geri döndüklerini belirtti.

 

“GÖREVİMİZİ TAMAMLADIK”

 

Düzce’de yaşanan sel felaketi nedeniyle sele kapılan vatandaşların bulunması için  sıkı  ve özverili çalışmalar neticesinde sel sularına kapılanlardan 3 vatandaşın cesedine ulaştıklarını, bir  kişinin de bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek “Sel sularına kapılan İlayda kızımızdan sonra  dün de Kaağan bebeğimiz de ekiplerimiz tarafından bulundu. Bilmediğimiz şehirde çocuklar bulunsun diye  özverili şekilde uğraş veren, emek veren  ANDA  Arama Kurtarma ekiplerimiz, AFAD  Ekiplerimiz ve STK’ları ekiplerinin her biri çok sıkı bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu tüm ekiplerde görev alan arkadaşlarımızı özverili çalışmaları nedeniyle kutluyor ve ekipte görev alan biri olarak ta Allah razı olsun diyorum. ANDA Arama Kurtarma ekibi olarak görevimizi tamamlayarak döndük” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10