Karaağaç mahallesine yeni park kazandırılacak

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Karaağaç Mahallesi Sedir Sokak'ta mahalleye yeni bir yaşam alanı kazandırmak için park yapım çalışmalarına başladı.

Kapaklı 30.07.2019 16:28:00 0
Karaağaç mahallesine yeni park kazandırılacak

2 BİN 622 METREKARE

 

Kapaklı Belediyesi, bölgedeki sosyal yaşam alanı ihtiyaçlarını karşılamak aynı zamanda da vatandaşların aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebilmek adına  Karaağaç Mahallesi Sedir Sokak’ta 2 bin 622 metrekarelik alanda yeni park yapımı için çalışmaların başladığını kaydetti.

Park ve Bahçelerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, meclis üyeleri ve belediye personeli yapımına başlanacak ve proje aşamasında olan parkın alanını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

 

“HALKIN NEFES ALABİLECEĞİ ALANLARI ÖNEMSİYORUZ”

 

Park yapım çalışmaları ile ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, “Park ve Bahçeler ekiplerimiz yapımına başladığımız yeni park alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendireceği yeni sosyal yaşam alanlarını şehrimize kazandırmaya tüm mahallelerimizde devam edeceğiz. Halkımızın  nefes alabileceği bu alanları önemsiyoruz. ” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10