Akman ve Yakdemir Ailelerinin mutlu günü

​​​​​​​Çerkezköy'ün tanınmış sevilen iş adamlarından  Tarık Akman'ın oğlu Erdi Akman,  Ferhat  Akdmir'in Kızı Esra Yakdemir gerçekle?

Çerkezköy 30.07.2019 16:30:00 0
Akman ve Yakdemir Ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy’ün tanınmış sevilen işvrenlerinden Yasemin-Tarık Akman çiftinin oğlu Erdi Akman, Zennure- Ferhat  Yakdemir çiftinin kızı Esra Yakdemir ile  yaşamını birleştirdi. Önceki akşam  Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler. Lemar Düğün Salonunda önceki akşam gerçekleştiren düğün törenine Çerkezköy’ün ileri gelen iş adamları,siyasiler, esnaflar,STK yöneticileri, sanayi kuruluşlarının yöneticileri,  Akman ve Yakdemir  ailelerinin yakınları katıldı. Düğün töreninde Yasemin- Tarık Akman dünürleri Zennure-Ferhat Yakdemir  çifti   davetlileri kapıda karşıladı ve düğün süresincede davetlilerin masalarını tek tek gezerek mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

 

 GENÇ ÇİFT PASTALARINI KESEREK İLK DANSLARINI  ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE YAPTI

 

Genç evliler Esra-Erdi Akman çifti alkışlar arasında salona girdiler ve alkışlar arasında düğün pastasını kestiler ve ilk danslarını birlikte yaptılar. Takı töreninin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Genç çifte oyunlarda da bir çok davetli ve arkadaşlarının yanı sıra aile fertler ide eşlik etti.

 

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Yasemin-Tarık Akman çifti dünürleri Zennure- Ferhat Yakdemir,çocuklarının mürvetini görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ve bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, katılımlarıyla mutluluklarına ortak olan akrabalarına, eş ve dostlarına, iş adamlarına, esnaflara,STK yöneticilerine,siyasilere,sanayi kuruluşu yöneticilerine teşekkür ettiler.Ayrıca yeni evli Esra- Erdi Akman çifti de düğün törenlerine katılarak mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10