Kültür ve sanat festivali karnaval havasında kutlanacak

Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos-1Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat festivaline ev sahipliği yapacak. Karnaval havasında gerçekleştirilecek olan 2'inci Kültür ve Sanat festivalinde

Çerkezköy 2.08.2019 08:58:00 0
 Kültür ve sanat festivali karnaval havasında kutlanacak

 Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri 30 Ağustos Cuma günü Kent Park’ta 11:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Tavla Turnuvası ile başlayacak. Yine Kent Park’ta 16:00 – 24:00 saatleri arasında Street Ball Turnuvası’nın yapılacağı etkinlikler; saat 20:30’da Belediye Meydanından Kent Park’a kadar gerçekleşecek olan Fener Alayı yürüyüşü ile devam edecek. Festivalin ilk günü, Fener Alayı yürüyüşünün ardından saat 21.30’da başlayacak olan ünlü sanatçı Mabel Matiz’in muhteşem konseri ile sona erecek. Kent Park’ta gerçekleşecek olan konserde ünlü sanatçı Mabel Matiz, seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla Çerkezköylülere muhteşem bir gece yaşatacak. 

“SERGİNİN AÇILIŞI YAPILACAK”

 Festivalin ikinci günü ise saat 13:00’da Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle evlerinde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer alacağı serginin açılışı yapılırken, saat 13.30’da ise kent parkta vatandaşlar için piyano dinletisi gerçekleştirilecek. Kültür merkezi çok amaçlı salonunda saat 13.00-15.00 saatlerinde Canım Kardeşim adlı çocuk tiyatrosunun sahnelenmesi ile devam edecek ikinci günde Tavla ve Street Ball Turnuvaları da yapılacak.

FESTİVALİN 2. GÜNÜNDE KALBEN SAHNE ALACAK

   Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile sünnet ettirilen  çocuklar için Kent Park’ta saat 17:00’da  sünnet şöleni düzenlenecek. Sünnet Şöleni kapsamında animasyon gösterileri ve maskotlarla eğlenceli anlar yaşayacak olan çocuklara sünnet hediyeleri verilecek. Festivalin 2’nci günü etkinlikleri Kent Park’ta saat 21:30’da ünlü sanatçı Kalben’in muhteşem konseri ile sona erecek.  

BİSİKLET ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

 2. Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerimiz 1 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek olan programlarla sona erecek. Festivalin 3’üncü gününde de Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle evlerindeki kursiyer tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilenecek. Festival kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz Bisiklet Şenliği’nin bu yıl 5’incisini; Uçurtma Şenliği’nin de bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Bisiklet Şenliği’ne katılacak olan vatandaşlar saat 15:30’da Kent Park’tan Kuşbahçe Mevkii’ne hareket edecek. Bisiklet Kortejinin Kuşbahçe Mevkii’ne ulaşmasının ardından saat 16:00’da Uçurtma Şenliği’nin startı verilecek. Uçurtma Şenliği’nde vatandaşlara ücretsiz uçurtma dağıtılacak ve çeşitli ikramlarda bulunulacak. Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali 1 Eylül Pazar günü Kent Park’ta saat 21:30’daki Emircan İğrek konseri ile sona erecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10